Luk

Vild Winks-kasse da Spurs-reserve sprudlede

| Europa League | 2 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Ludogorets 4-0
Europa League Gruppe J
16' 1-0 Vinicius
34' 2-0 Vinicius
63' 3-0 Harry Winks
73' 4-0 Lucas Moura

Tottenham vandt 4-0 over Ludogorets i en kamp, hvor Harry Winks scorede et vildt mål, mens Carlos Vinicius viste sig frem med mål og oplæg.

Jose Mourinho og Tottenham-mandskabet tog torsdag aften imod bulgarske Ludogorets i Europa League-gruppespillet, og her var Pierre-Emile Højbjerg igen på bænken, som det har været tilfældet i Europa League-kampene.

Det samme var desuden Harry Kane, Sergio Reguilon og Heung-Min Son.

De vante Spurs-profiler kunne se sine holdkammerater kæmpe for vigtige point i jagten på avancement til knockout-fasen af Europa League.

Inden kampen var Tottenham nemlig á point med tredjepladsen LASK Linz, som tabte tidligere torsdag, og derfor kunne Mourinho og co. altså slå et hul.

Det startede strålende mod bundproppen Ludogorets, som ikke havde noteret sig point inden kampen, da Spurs-angriberen Carlos Vinicius scorede både sit første og andet mål i Spurs-trøjen.

Efter 16 minutter kom han alene igennem efter en afretning og scorede sikkert til 1-0, inden han efter 34 minutter fik serveret bolden af Dele Alli fra baglinjen, så Vinicius kunne nette til 2-0.

Den stilling holdt til pausen, og Spurs-overtaget fortsatte efter pausen, hvor Gareth Bale blandt andet havde en fin mulighed.

Med en halv time igen kom landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg på banen, da han erstattede Tanguy Ndombele, og han kunne kort efter fejre en vanvittig 3-0-scoring med holdkammeraterne.

Harry Winks havde bolden i venstresiden og stod upresset og overvejede, hvor han skulle spille bolden hen. 

Gareth Bale løb dybt, og om det var en aflevering eller en afslutning, det var svært at vurdere, men Winks sendte en lang bold frem, og den havnede via overliggeren og stolpen i rusen, og så havde Winks scoret fra lang, lang afstand.

Tottenham øgede til 4-0 ved Lucas Moura, som efter et kontraangreb, hvor Højbjerg erobrede bolden, blev spillet fri af Carlos Vinicius, så han kunne smække bolden i kassen.

Der skulle ikke scores flere mål, men med otte minutter igen gav Mourinho debut til tre unge spillere.

Således skiftede han målmand Joe Hart ud med 22-årige Alfie Whiteman, Dele Alli røg ud til fordel for 19-årige Harvey White samt den blot 16-årige Dane Scarlett.

Med sejren er Tottenham nu nummer to i sin gruppe, hvor man er á point på ni med førstepladsen Antwerp, som vandt over LASK Linz tidligere torsdag. LASK Linz er nummer tre med seks point.

Ludogorets har nul point.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar