Luk

Vilde Gladbach savede Shakhtar midtover

| Champions League | 6 kommentarer

Der var aldrig nogen tvivl om udfaldet, da først Borussia Mönchengladbach kom i gang ude mod Shakhtar Donetsk, som blev smadret med hele 0-6.

Shakhtar Donetsk kom flyvende fra start i Champions League med først sejr over selveste Real Madrid og så uafgjort mod Inter trods mange mangler grundet covid-19.

Men tirsdag aften ventede der bøllebank, da Borussia Mönchengladbach kom forbi i Ukraine.

Der var spillet bare syv minutter, da Gladbach-maskinen var i gang. Her fandt Lainer angriberen Alassane Plea, som flugtede bolden i mål mod fjerneste stolpe uden store chancer for Trubin i shakhtar-målet.

Den franske angriber skulle vise sig at være i storform i Ukraine.

Samme Plea var nemlig i aktion igen ti minutter senere, da han forsøgte med nogle driblinger, lagde den af til Stindl, der fandt Christopher Kramer midt for mål. 

Herfra sendte Kramer et langskud af sted, som via en afretning snød Trubin, der igen måtte se chanceløst efter bolden, der gik i mål.

Der var ikke engang spillet en halv time, før Plea igen var på spil på kanten af feltet, men denne gang tog han sagerne i egen hånd, da han efter nok et par kløgtige driblinger kanonerede bolden i toppen af målet, så Trubin igen igen måtte kaste sig efter den uden held.

Det skulle oven i købet blive 4-0 til gæsterne før pausefløjtet ved Bensebaini, der var først over en nedfaldsbold fra et hjørnespark.

Hattrick og tennis-cifre

Efter pausen var det stadig Gladbach, der sad på tingene, og der måtte en parade til for Trubin for at forhindre en helt blank Thuram i at gøre det rigtig grimt efter bare en times spil.

Grimt skulle det dog blive, for midt i anden halvleg var der rigelig plads på kanten af feltet til Lars Stindl, som blev spillet fra af storspillende Plea, og let kunne placere sit skud uden om stakkels Trubin i kassen.

Og så kom sømmet i kisten og hattricket for Plea, der med ti minutter igen blev spillet igennem af landsmanden Marcus Thuram, og kunne banke den ind til det ydmygende resultat 0-6.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 19. januar
Xhaka imponeret af Partey: Han er så god
03:52
Esbjerg fB - 1. division
03:46
Zidane om Jovic: Nemt at give mig skylden
03:21
Guardiola savner Aguero: Skal ikke erstattes
03:05
Wolfsburg tildelte Bo S. og Mainz nyt nederlag
03:00
FC Nordsjælland
02:55
Imponeret Haaland: Ronaldo er en maskine
02:35
Leicester slog Chelsea og tog førstepladsen
02:03
Zidane om Jovic: Nemt at give mig skylden
01:52
AS Roma
01:50
AS Roma
01:40
AaB - HIF Søren Olsson
01:38
AS Roma
01:34
AS Roma
01:32
FC Nordsjælland
01:29
AS Roma
01:24
To udvist på et minut: Roma ude efter drama
01:20
Bayern-boss: UEFA overvejer EM i ét land
01:17
Leicester slog Chelsea og tog førstepladsen
01:15
AS Roma
01:09
AS Roma
01:03
AS Roma
00:53
Maddison: Ikke tilfældigt vi er nummer 1
00:52
AS Roma
00:52
AS Roma
00:50