LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vilde hattrick-Hazard drev gæk med Cardiff

| Premier League | 3 kommentarer
Vilde hattrick-Hazard drev gæk med Cardiff
Foto: Getty Images
Cardiff kom godt nok foran, da klubben lørdag mødte Chelsea på Stamford Bridge. Men Eden Hazard scorede tre kasser og var dermed stærkt medvirkende til, at de blåblusede vandt 4-1.

Chelsea har fået en fremragende start på den nye Premier League-sæson, og det er ikke mindst på grund af en flyvende Eden Hazard, som inden lørdagens opgør mod Cardiff havde været indblandet i fire scoringer.

I de to første runder lagde han op til holdkammeraterne, og i de to efterfølgende runder scorede han selv - den fornemme stimes skulle han altså forsøge at følge op på mod Cardiff, som havde Kenneth Zohore med på bænken.

Det startede dog ikke overbevisende for Chelsea, som efter et kvarter måtte se Sol Bamba sende Cardiff i front, da han efter en dødbold steg overbevisende op over Chelsea-defensiven og skovlede bolden i kassen med foden.

Men så gik Eden Hazard i gang. Efter 37 minutter kom trak han selv bolden ind i feltet og fyrerede af mod fjerneste stolpe, hvor Cardiff-keeper Neil Etheridge ikke have den mindste chance for at nå den flade afslutning.

Kort før pausefløjt var belgieren på spil igen - denne gang efter fint forarbejde fra holdkammeraterne. Marcos Alonso sendte bolden ind i feltet, hvor Olivier Giroud lige nøjagtig fik den lagt af til Hazard, som via en modstander sendte bolden over stregen til 2-1.

Dermed havde Chelsea overlevet den tidligere Cardiff-føring og endda lagt gæsterne bag sig.

Chelsea dominerede tungt i anden halvleg, men skabte ikke massevis af chancer. Men den store andel boldbesiddelse betød, at Cardiff heller ikke kunne foretage sig meget frem ad banen.

Pedro forsøgte sig undervejs i halvlegen med en afslutning fra distancen, men bolden strøg forbi mål.

Efter 80 minutter blev Willian nedlagt i feltet, og så fik Eden Hazard mulighed for at score på straffespark - og det gjorde han stensikkert. 

Tre minutter senere leverede Willian lidt af en perle, da han fra en god position uden for feltet hamrede bolden op i modsatte hjørne til kampens resultat på 4-1.

Chelsea har dermed fortsat maksimumpoint efter fem kampe.

Andetsteds var der tre danskere i startopstillingen for Huddersfield, som tog imod Crystal Palace - Jonas Lössl, Mathias Zanka Jørgensen og Philip Billing var alle med, men det hjalp ikke alverden.

Crystal Palace snuppede en 1-0-sejr på mål af Wilfried Zaha efter 38 minutter.


Stream Leicester – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 21. februar