LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Vilde Liverpool slagtede Spartak Moskva 7-0

| Champions League | 42 kommentarer
Vilde Liverpool slagtede Spartak Moskva 7-0
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Spartak Moskva 7-0
Champions League gruppe E
4' 1-0 Philippe Coutinho
15' 2-0 Philippe Coutinho
19' 3-0 Roberto Firmino
47' 4-0 Sadio Mané
50' 5-0 Philippe Coutinho
76' 6-0 Sadio Mané
86' 7-0 Mohamed Salah
Maribor - Sevilla 1-1
Champions League gruppe E
10' 1-0 Tavares
75' 1-1 Paulo Ganso
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpools offensiv sprudlede onsdag aften, da de sikrede sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe E ved at slagte Spartak Moskva 7-0. Sevilla er videre fra gruppen som toer.

Liverpool havde deres europæiske skæbne i egne hænder, da de onsdag aften tog imod Spartak Moskva i sidste spillerunde i Champions League-gruppespillet. Med en sejr kunne Jürgen Klopps mandskab sikre sig førstepladsen i gruppen, mens et nederlag kunne betyde Europa League til foråret.

Philippe Coutinho bar anførerbindet for hjemmeholdet og han og holdkammeraterne kom stærkt ud til kampen.

Efter bare tre minutter blev Mohammed Salah trukket omkuld i feltet og dommeren pegede på pletten. Coutinho eksekverede og bragte Liverpool i front.

Der skulle ikke gå meget mere end ti minutter yderligere, før Coutinho blev dobbelt målscorer. Denne gang efter et flot angreb. Salah drev bolden frem og spillede den ud i højresiden til Roberto Firmino, som viste stort overblik og spillede sin brasilianske landsmand helt fri til at score til 2-0.

Firmino kom selv på tavlen ikke længe efter. Sadio Mane sendte en bold ind i feltet. Den ramte en Spartak Moskva-spiller og dumpede ned hos Firmino, der resolut sendte den i mål. 3-0 til Liverpool og der var ikke spillet 20 minutter endnu.

Liverpool gav et par løse muligheder væk i den anden ende, men omvendt havde de rødblusede også selv en håndfuld muligheder til mere. Men det blev ved de 3-0 ved pausetid.

Hjemmeholdet kom dog lige så stærkt ud til anden halvleg, som de kom til første. James Milner var blevet skiftet ind og havde overtaget anførerbindet. Han lagde et godt indlæg ind i boksen til Sadio Mane, der på akrobatisk vis kanonerede bolden i nettet.

Slemt blev værre for de russiske gæster, som få minutter senere var bagud 5-0. Coutinho brød igennem og afsluttede, bolden blev rettet af og strøg i mål. Så havde Coutinho scoret hattrick.

Spartak Moskva fik herefter sat prop i og kampen dalede i intensitet og tempo. Men Liverpool trådte alligevel på speederen igen og gjorde det til 6-0. Indskiftede Daniel Sturridge sendte bolden ind til Mane, der fik den sendt i mål.

Liverpool har tidligere i gruppespillet slået Maribor 7-0 og de cifre nåede de såmænd også op på i aften. Mohammed Salah er topscorer for Liverpool i efteråret og han kom også på tavlen i denne kamp. Milner sandt Salah i feltet, han tog en dribling og lagde køligt bolden i kassen.

Det blev ikke til mere i opgøret, som Liverpool vandt hele 7-0. Klopps tropper vinder dermed puljen og er klar til mere Champions League i 2018.

Gruppens anden kamp stod mellem Maribor og Sevilla. Det spanske mandskab havde både Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli med i startopstillingen.

Her endte det 1-1, men på grund af Spartak Moskvas nederlag i Liverpool, er det alligevel Sevilla, der snupper gruppens andenplads. Spartak Moskva skal spille Europa League til foråret.

Stream Liverpool – Brighton på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

42 kommentarer

jik 22:37          
Sådan.
Betjenten 22:38          
Ja, Spartak var dårlige, og ja det blev nævnt mange gange af kommentatorerne. Men det er endnu en gang den sprudlende offensivs fortjeneste at de ser SÅ dårlige ud. Det kan ikke være en tilfældighed længere.
SkiveIK 22:38          
Så længe offensiven dikterer kampene er der ingen modstander Liverpool kan frygte. Så er deres egen værste fjende deres defensiv.
Logdog 22:38          
Det er det man kalder at blive kørt over ...
Mathias9670 22:38          
Sturridge er godt nok færdig som Liverpool spiller, udover det, en lækker sejr
Den_neutrale 22:39          
Hvor er Liverpool skræmmende! Den offensiv er så vild, og deres forsvar er de seneste kampe begyndt at se godt ud.
Nemt91 22:39          
Verdensklasse Liverpool. Godt valg af Viasat.
Tirsdag 21. august