Luk

Vilde Wright gav undertals-SønderjyskE sejren

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE 1-2
Superligaen Grundspil
6' 0-1 Anders K. Jacobsen
8' 1-1 Mathias Greve
27' 1-1 Victor Ekani
42' 1-2 Haji Wright

Randers var i overtal i det meste af kampen, men alligevel fik SønderjyskE de tre point takket være en solo-præstation af Haji Wright.

Der var underholdning fra første fløjt, da Randers FC led smalt nederlag til SønderjyskE trods en times spil i overtal i søndagens jyske Superliga-dyst.

Haji Wright viste, han var i spillehumør, da han næsten fik kæmpet sig igennem efter bare tyve sekunder. Der blev dog afværget til sidst af Carlgren i værternes mål.

Efter fem minutter kom den så ind, da Anders K. Jacobsen prikkede føringen i mål for gæsterne efter en effektiv kontra.

Den føring holdt dog ikke, for to minutter senere sendte Mathias Greve elegant en lobbet afslutning ind bag en sagesløs Thomas i gæsternes mål.

Randers sad mest på tingene, og efter tyve minutter fik et forsvarskoks i SønderjyskE-defensiven næsten åbnet op for en føring til værterne. Thomas i målet fik dog skrabet bolden til sig.

Kort efter fik SønderjyskEs Ekani vist sit andet gule kort, og så stod gæsterne over for en times spil med en mand i undertal.

Haji Wright bliver ny SL-topscorer

Bedst som vilkårene for alvor var på Randers' side, var det dog gæsterne, der skulle score efter en aflevering i dybden fra målscorer Anders K. Jacobsen.

Haji Wright viste sig nemlig at være en alt for stor mundfuld for Randers-anfører Erik Marxen, der endte på græsset efter sit forsøg på at stoppe Wright, der løb videre og udenom Carlgren, inden han kunne sende bolden i nettet til pausestillingen 1-2.

Randers havde overtaget i anden halvlegs indledende fase, og sendte Kamara på banen efter en times spil i forsøget på at udligne.

Her kunne Haji Wright også lade sig udskifte efter sin femte sæsonscoring, der gør ham til delt Superliga-topscorer med AGF's Patrick Mortensen.

I kampens sidste 30 minutter stod der Randers overalt på opgøret, og et forsøg fra Mathias Greve endte på overliggeren, men ellers kom hjemmeholdet ikke til de helt store muligheder trods mange forsøg.

Til sidst måtte Thomas i SønderjyskEs mål diske op med en klasseredning, da et hovedstødsforsøg tæt på mål blev afværget med fem minutter igen.

Ind ville den ikke for Randers, som derfor led andet nederlag i denne uge efter udekampen mod FC Nordsjælland mandag.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 1. december