Luk

Vildt City-comeback dukkede Real Madrid

| Champions League | 95 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Manchester City 1-2
Champions League Slutspil
60' 1-0 Isco
78' 1-1 Gabriel Jesus
83' 1-2 Kevin De Bruyne
86' 1-2 Sergio Ramos

Real Madrid var foran indtil 12 minutter før tid, men et flot comeback sikrede Manchester City en 2-1-sejr på Bernabeu, hvor Sergio Ramos fik rødt kort til sidst.

Et velbesøgt Santiago Bernabeu dannede onsdag rammen om Champions League-braget mellem Real Madrid og Manchester City.

Både Zinedine Zidane og Pep Guardiola havde overraskelser i deres startopstillling, da Isco startede inde i stedet for Gareth Bale, mens både Sergio Aguero og Raheem Sterling sad på bænken for City.

Kampens indledning blev jævn uden de helt store chancer til nogen af holdene, men efter 22 minutter fik Gabriel Jesus en fin mulighed.

Brasilianeren trak fint ind til sit højreben og fik afsluttet, men Thibaut Courtois var på plads i Real Madrid-buret og fik afvist forsøget.

Otte minutter senere fik en anden brasilianer en endnu større chance, da Karim Benzemas hovedstød blev blokeret på stregen, men Vinicius Junior formåede ikke at sende returen i mål.

Derfor gik de to hold i omklædningsrummet med 0-0 på måltavlen efter en ganske jævnbyrdig første halvleg uden massevis af chancer.

Real Madrid smed det hele på gulvet

Vinicius Junior var på spil igen ti minutter inde i anden halvleg, men brasilianeren tog et for langt træk, så bolden løb ud over mållinjen.

En håndfuld minutter senere lykkedes det dog hjemmeholdet at tage føringen, da Vinicius stjal bolden og fandt en helt fri Isco, der midt for mål køligt sendte Real Madrid på 1-0.

Isco var tæt på at udbygge føringen med små 20 minutter igen, men afslutningen endte over mål, og derfor kunne City kort efter udligne i den anden ende.

Her fandt Kevin De Bruyne nemlig plads til at løfte bolden ind over, hvor Gabriel Jesus vandt sin duel med Sergio Ramos og sendte bolden i mål bag Thibaut Courtois, der så noget tvivlsom ud i situationen.

Det skulle dog blive endnu værre for Real Madrid.

Fire minutter efter 1-1-målet nedlagde Dani Carvajal nemlig indskiftede Raheem Sterling, og så kunne Kevin De Bruyne sparke City på 2-1 fra straffesparkspletten.

Som om det ikke var nok, fik Sergio Ramos med fire minutter tilbage rødt kort efter at have nedlagt Gabriel Jesus som sidste mand, og så måtte Real Madrid spille færdig med ti mand, mens Ramos samtidig er ude af returkampen.

Yderligere mål blev det ikke til, så Pep Guardiola og co. kan rejse glade hjem til Manchester med et glimrende udgangspunkt forud for returkampen på Etihad Stadium.


Af Martin Schmidt
Torsdag 9. april
Onsdag 8. april