Luk

Vildt mål og Elijah Just-assist for New Zealand

| OL | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Hobro
NordicBet Liga (24/09)
Oddset 1,32 5,25 8,50
bet365 1,33 4,75 10,00

FC Helsingørs Elijah Just blev søndag noteret for en assist, da New Zealand tabte med 2-3 til Honduras under OL. Her scorede Liberato Cacace desuden et vanvittigt mål fra distancen.

New Zealand fik den bedst tænkelig start på OL-turneringen, da de slog Sydkorea med 1-0 i åbningsopgøret.

Søndag var det så blevet tid til deres andet opgør, hvor de var favoritter mod Honduras, som kom til opgøret med et 0-1-nederlag til Rumænien.

Newzealænderne havde flere navne i startopstillingen, som har en relation til Danmark, da FC Helsingørs Elijah Just og Callum McCowatt startede inde oppe i front, mens den tidligere FC Midtjylland-stopper Winston Reid som vanen tro var med i bagkæden.

Reid fik dog blot seks minutter på banen, da han kom slemt til skade i en duel, og derfor måtte han blive udskiftet. Han fik dog noget at glæde sig over fire minutter senere, da New Zealand bragte sig foran efter et fantastisk mål.

Her stod Liberato Cacace bag nok OL-turneringen bedste mål, da en clearing efter et hjørnespark endte for hans fødder et par meter udenfor feltet.

Og her valgte newzealænderen at sende et tordenskud afsted mod mål, som fløj med høj fart helt op i det modsatte hjørne af målet. Et fuldstændigt fantastisk mål af Cacace, som havde givet New Zealand en drømmestart.

De kom dog ned på jorden igen kort tid før pausen, da Honduras svarede igen og udlignede til 1-1. Her var Luis Palma på spil og sørgede for, at de to mandskaber kunne gå til pause med status quo.

Efter pausen kom FC Helsingørs Just dog i fokus, da han viste sine store kvaliteter frem. Han valgte nemlig efter blot fire minutter at tage sagen i egen hånd og smækkede et fremragende indlæg mod feltet.

Her var Burnelys Chris Wood på plads for New Zealand, og han formåede at sende bolden ind i netmaskerne til 2-1 til newzealænderne. Det var Woods andet mål ved OL-turneringen, hvor han har været blandt New Zealands bedste.

Men det endte ikke med at blive New Zealands dag i Tokyo, da Honduras vendte opgøret på hovedet i slutfasen og sikrede sig en sejr på 3-2.

Her blev Rigoberto Rivas matchvinder kort før tid efter et drop af New Zealands Michael Woud inde på stregen.

Begge nationer står nu noteret for tre point efter to kampe ved de Olympiske Lege.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 23. september