Luk

Vildt mål og straffedrama i Asger S-pokalexit

| DFB Pokal | 0 kommentarer

Asger Sørensens Nürnberg udlignede kort før tid efter en vanvittig scoring, men måtte alligevel se sig slået ud på straffesparkskonkurrence mod Kaiserslautern i den tyske DFB Pokal.

Asger Sørensen startede på banen for Nürnberg, da klubben onsdag aften tog på besøg hos Kaiserslautern i den tyske DFB Pokal. 

Det endte med at blive en lang aften på kontoret for den danske stopper, der måtte igennem 120 minutters fodbold og straffesparkskonkurrence, før han sammen med holdkammeraterne måtte se sig slået ud af pokalturneringen.

Kaiserslautern kom tidligt foran i kampen, da Timmy Thiele efter otte minutter sparkede et straffespark i kassen og gjorde det til 1-0.

Den føring holdt dog kun syv minutter, før Lukas Jager var på pletten og fik udlignet for Nürnberg. 1-1-scoringen blev den sidste i første halvleg.

Efter pausen skulle vi helt frem til et kvarter før tid, før den næste scoring kom. Igen var det Timmy Thiele, og igen var det på et straffespark, da han gjorde det til 2-1.

Det lignede længe, at den scoring ville sende Kaiserslautern videre, men i kampens 89. minut kom Nürnberg tilbage. Det krævede dog en vanvittig scoring og et stort kiks af Kaiserslautern-målmanden Lennart Grill.

Målmanden havde bolden i hænderne og lagde den ned foran sig i feltet. Han havde dog ikke set, at Michael Frey stod lige bagved ham. Angriberen opfangede hurtigt situationen og tog bolden, som han let kunne sende i det tomme mål til 2-2.

De ekstra 30 minutters fodbold gav ikke mål, og derfor skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her scorede alle hold på de første fem forsøg, hvor Asger Sørensen satte det femte spark ind for Nürnberg. Kaiserslautern scorede på det sjette spark, og da Tim Handwerker efterølgende scorede, kunne værterne glæde sig over at være videre.

Andetsteds måtte Holstein Kiel også se sig slået ud efter 120 minutters fodbold og straffesparkskonkurrence. Her gik SC Verl fra Regionallige West videre efter ni spark, efter den ordinære spilletid var endte 1-1.


Af Jonas Sand
Mandag 24. januar