Luk

Villa bankede Arsenal efter lang VAR-dom

| Premier League | 26 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Aston Villa 0-3
Premier League
25' 0-1 Bukayo Saka
72' 0-2 Ollie Watkins
75' 0-3 Ollie Watkins

Aston Villa og Arsenal var vidne til en meget lang VAR-dom, inden gæsterne Villa kunne trække sig sejrsrige ud af opgøret.

Både Arsenal og Aston Villa var på 12 point, da de to mandskaber mødtes i en Premier League-dyst søndag aften, men kunne med sejr blande sig i det sjove selskab i rækken.

Opgøret fik sig lidt af en særpræget start, da John McGinn kunne score på oplæg fra Jack Grealish bare et minut efter kampstart.

Eller, det troede han, for så ventede en længere VAR-gennenmgang af målet, der efter fem minutter blev underkendt, fordi Ross Barkley viste sig at stå i vejen for Bernd Lenos udsyn i en offside-position.

Føringen skulle dog blive Aston Villas midtvejs i første halvleg, da et indlæg fra Matt Targett i sidste ende blev sendt i eget mål af Arsenals Bukayo Saka.

Til sidst i første halvleg pressede Arsenal på for en udligning, men forsøg fra blandt andre Thomas Partey og Alexandre Lacazette blev sendt forbi mål, så der fortsat stod 0-1 på tavlen.

Watkins sikrede Villa sejren

Fra starten af anden halvleg var begge hold tændte, og et forsøg fra Villas Trezeguet blev pareret flot af Bernd Leno, inden en sløj afslutning blev sendt af sted fra Arsenals Willian, der ellers fik en god chance.

Tyve minutter før tid scorede Aston til 2-0 efter en forrygende kombination, hvor Barkley blev sendt i dybden, inden han flugtede på tværs og lige i panden på Ollie Watkins, der fordoblede føringen.

Watkins blev dobbelt målscorer et par minutter senere, da Grealish sendte ham i dybden, inde han kunne sparke bolden under Bernd Leno i Arsenal-målet.

Efterfølgende forsøgte Arsenal at sende nogle indlæg i feltet for at få sig en hurtig reducering, men den skulle aldrig komme, og så blander Aston Villa sig i sub-toppen af den bedste engelske række, mens Arsenal må hjem og tænke over tingene.


Af Christian Ambæk
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar