Luk

Villa bekræfter: Grealish-handel er PL-rekord

| Premier League | 25 kommentarer

Infoboks

West Ham - Manchester City
Carabao Cup (27/10)
bet365 7,00 4,50 1,45

Aston Villas direktør, Christian Purslow, bekræfter, at Manchester City betaler 100 millioner pund for Jack Grealish, hvilket er ny Premier League-rekord. 

Manchester City har torsdag aften præsenteret Jack Grealish, som de engelske mestre har købt hos Aston Villa. 

Til klubbens Twitter-profil forklarer Villa-direktør Christian Purslow, hvilke tanker klubben har gjort om salget. 

Her bekræfter han, at prisen på den 25-årige offensivspiller er 100 millioner pund, hvilket svarer til 875 millioner kroner. 

Det slår samtidigt den hidtidige transferrekord, som Manchester United satte, da de købte Paul Pogba fra Juventus i 2016.

- Jeg vil gerne bekræfte transferen af vores kaptajn Jack Grealish til Manchester City og forklare baggrunden for handlen. Sidste sommer, efter interesse fra flere klubber, tilbød vi Jack en ny kontrakt, som han accepterede med en betingelse.

- Jack ville være sikker på, at hvis en Champions League-klub bød på ham, og Aston Villa ikke var i den turnering, så skulle vi ikke stå i vejen for ham. Derfor blev vi enige om en frikøbsklausul. Den satte til vil 100 millioner pund. 

- Det gjorde vi, da vi vidste, at det ville være rekord for en engelsk spiller og for enhver spiller, der er købt af en Premier League-klub. Sagt på en anden måde, så satte vi prisen på et niveau, som vi håbede aldrig ville blive indfriet, men som reflekterer hans store værdi for Aston Villa, siger Aston Villa-direktør Christian Purslow. 

Manchester City har fået papir på Jack Grealish til 2027. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober