Luk

Villa-chef får bøde og en dag i skammekrogen

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Wolverhampton
Premier League (06/03)
Oddset 2,45 3,25 3,00
bet365 2,37 3,30 3,00

Aston Villa må undvære cheftræner Dean Smith i deres kommende kamp mod Newcastle, efter han blev udvist mod Manchester City onsdag. 

Ti minutter før tid bragte Manchester City sig onsdag foran mod Aston Villa. Her var Villa-mandskabet overbeviste om, at der skulle være dømt offside, og det fik cheftræner Dean Smith op i det røde felt. 

Hans brokkeri kostede ham efterfølgende et rødt kort, men det er ikke blot de sidste ti minutter af opgøret mod Manchester City, som Smith kommer til at se fra tribunerne. 

Det engelske fodboldforbund har nemlig fredag tildelt ham en dags karantæne samt en bøde på 8.000 pund svarende til 67.000 kroner. 

Derfor er Aston Villa-træneren ikke med på sidelinjen, når hans mandskab lørdag får besøg af Newcastle.


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

7000 FCF 20:07          
Er neutral, men hvor er jeg træt af dommere, med for stor ører, og fro små øjne.
kek 20:26          
På sin vis er jeg enig 7000 FCF. Men på den anden synes jeg det er uprofessionelt og "barnligt" med det sprogbrug. Det er sgu ikke studenterhuen der trykker. Det her får jo konsekvenser for deres næste kamp og ikke bare City-kampen.
Halleballeberg 20:27          
Og hvor bliver man træt af uvidende personer som dig og alt for andre mange herinde. For det første så kan du, journalister og andre uvidende personer sætte jer ind i, hvornår en ny spilfase er aktiv, dernæst skal du ikke være i tvivl om, hvor meget dommere lægger øre til som aldrig kommer frem i virkeligheden. Specielt de engelske dommer ”lader meget gå igennem”, når man mundaflæser spillernes ofte brugte “fuck off”...
Og dernæst så kan du og andre være sikre på, at når de endelig “skrider ind” med rødt, så er det fordi grænserne er overskredet Max gange 10...
Så stop det flæberi og til Dean Smith - sæt dig ind i fodboldloven og betale din bøde og karantæne dag.
Lazaronen 20:44          
Omvendt burde man som dommer kunne tage ting som "fuck off" der helt klaret bruges i dagligt sporg blandt, unge, engelsk talende. Og ikke nødvendigvis betyder noget kritisk det betyder nærmere "disbelief" - mistro, overraskelse, forundring.

1: "I´ve just been on a date with Angelina Jolie"
2: "fuck off"

1: "I´am going to win!"
2: "fuck off"

Hvis ikke man kan sige den slags bliver det svært. Skal man sig: "thanks Mr. referee." Umiddelbart ville jeg tro det vil blive opfattet værre da det fremstår sarkastisk.

En dommer burde kunne holde til alt verbalt. Undtagen at blive angrebet konkret, altså: "You are a...."
Halleballeberg 20:57          
Haha - aftenens joke....at de unge bruger upassende sprog, er sgu da ikke standard for at “det er i orden”. Du kan ikke bruge det som facitliste, og dine eksempler beror på udsagn om noget romantisk eller et udsagn om en “lyst”. Hallllooo - vi taler om mennesker, der bruger upassende sprog ifm uvidenhed eller en ophidset situation. Er det i orden i sine følelsers vold at sige til en “myndighed” fuck off - underforstået “at du egen klaphat”... NEJ, det er ikke i orden, for hvor lander det acceptable sprogbrug så henne...
COYS 23:01          
Hvornår er det så i orden at være bedrevidende, belærende og nedladende?
Torsdag 4. marts