Luk

Villa-komet i Grealishs fodspor med kanonmål

| Premier League | 1 kommentar

Aston Villas Jacob Ramsey blev klubbens yngste målscorer siden Jack Grealish, da den 20-årige komet kom på tavlen mod Arsenal fredag aften.

Målet kastede ikke mere af sig end lidt pynt på resultatet.

Men der var alligevel eufori i øjnene af Jacob Ramsey, da han sparkede bolden i nettet fredag aften mod Arsenal i Premier League.

Den 20-årige englænder modtog bolden på kanten af feltet og bragede kuglen op i det fjerneste hjørne, mens Arsenal-keeper Aaron Ramsdale ikke kunne andet end at følge bolden suse ind bag ham.

Det var Ramseys første scoring i 30 Premier League-optrædener, og det var ikke et helt almindeligt et. Han blev nemlig med sine 20 år og 147 dage den yngste målscorer for Aston Villa, siden Jack Grealish scorede for klubben i 2015 i en alder af 20 år og tre dage.

- På et personligt plan er jeg glad for mit første Premier League-mål. Mit første mål for klubben, men i det hele taget er jeg skuffet over resultatet, sagde Ramsey til Aston Villas hjemmeside efter kampen og henviste til 3-1-nederlaget.

Arsenal dominerende store dele af kampen og bragte aldrig sig selv i fare for at tabe opgøret. Især efter de første 45 minutter, hvor London-klubben splittede Aston Villa ad.

I sommer forlod Jack Grealish Aston Villa til fordel for Manchester City, som hentede englænderen for 100 millioner pund, hvilket svarer til cirka 875 millioner kroner.


Af Rasmus Glud
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december