Luk

Villa-spillere psykede Bruno F: Burde give gult

| Premier League | 46 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Aston Villa 0-1
Premier League
88' 0-1 Kortney Hause
90' 0-1 Bruno Fernandes

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener ikke, det var ordentlig opførsel, at Aston Villa-spillerne psykede Bruno Fernandes før hans straffespark. 

Manchester United fik tilkendt straffespark til allersidst i kampen mod Aston Villa, og det var Bruno Fernandes og ikke Cristiano Ronaldo, der fik ansvaret.

United-manager Ole Gunnar Solskjær forklarer, at straffesparksskytten er en beslutning, der bliver truffet fra kamp til kamp.

- Det gik ikke ind i hovedet på Bruno. Han er stærk mentalt, og han kan træde til igen. Beslutningen om, hvem der taget straffesparket, bliver taget før kampen, siger Solskjær til BBC.

Solskjær blev spurgt til, hvad han mente om, at Aston Villa-spillerne omringede Fernandes før hans spark, hvilket forsinkede situationen.

Aston Villa-målmand Emiliano Martinez gestikulerede blandt andet, at Ronaldo skulle tage straffesparket lige foran Bruno Fernandes.

- Jeg ville ikke nævne det, men det er ikke rigtigt, at de gør den slags. Jeg synes, det skal være et gult kort, men de opnåede det, de ville, siger Solskjær.

Bruno Fernandes sendte bolden langt over mål, og derfor tabte United 0-1 til Aston Villa.

 


Af Sara Margren
Tirsdag 19. oktober