Luk

Villa-stjerne overvejede skifte: Det var 50-50

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Stoke
Carabao Cup (01/10)
YouBet 1,69 4,00 5,00
bet365 1,65 4,00 5,00

Jack Grealish fortæller efter sin forlængelse, at det nok var 50-50, i forhold til om han ville forlænge i Aston Villa eller skifte klub.

Aston Villa-profilen Jack Grealish var rygtet til større klubber efter en glimrende sæson, men tirsdag forlængede han til 2025 i Birmingham-klubben.

Manchester United var meldt særdeles interesseret i Grealish, og offensivprofilen kunne godt være skiftet til en anden klub.

Direkte adspurgt, om det var 50-50 i forhold til at skifte eller forlænge, svarer Grealish nemlig:

- Ja, det tror jeg, siger Grealish til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg havde en god sæson, og der var interesse fra andre klubber, men jeg tror fuldt og fast på, at alt sker af en årsag. Jeg har lige skrevet under på en ny kontrakt med Aston Villa, og jeg har det største smil på læben, siger Grealish.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

ABCDE FC 09:30          
Det virker også til at være en fornuftig beslutning. Han er stjerne spilleren i klubben, og det er tvivlsomt at han ville blive det samme i en top 4 klub.

Formentlig en god starter hos klubberne udenfor top 4. Arsenal, Tottenham & Leicester men det er formentlig ikke værd at skifte ud med hans nuværende status hos Villa.
keane10 10:05          
Jeg tror faktisk at han hurtigt vil starte i enhver Premier League klub, han har et enormt talent og endelig lært at bruge det effektivt.
Muggedreng2 13:37          
Sikke da noget fis, jeg tror ikke en dør på at han er tilfreds med at være stjerne i en klub der hvert år skal kæmpe for at blive i den bedste række....
Peter Nielsen 14:17          
Efter at Villa reddede sig i PL satte de prisen på Grealish så højt at ingen ville så meget som komme med et bud. Jeg er overbevist om at M.United hellere ville have haft Grealish end Van de Beek, men når Villa vil have 70-80 mio for Grealish er det jo en nobrainer at henter VDB for omkring det halve.

Jeg håber Grealish har fået skrevet en transfer klausul i kontrakten så han om et år kan forlade Villa for max 50 mio og en nedryknings klausul på 35 mio.

Naturligvis vil Villa gerne holde på deres bedste spillere. Grealish var altafgørende for Villa i kampen om at redde sig en sæson mere i PL. For mig at se er Villa heldige med at Grealish er Villa fan, ellers er jeg ikke sikker på han havde forlænget, og han havde i hvert fald næppe forlænget uden førnævnte klausuler.
Tirsdag 29. september