Luk

Villa-stjernes skade afsløret i manager-spil

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Wolverhampton
Premier League (06/03)
Oddset 2,45 3,10 3,10
bet365 2,37 3,25 3,10

Aston Villa-truppen har fået forbud mod manager-spil, efter Jack Grealish' skade blev afsløret derinde, fordi flere spillere skiftede ham ud op til kampen mod Leicester.

Jack Grealish var ikke med i Aston Villas kamp mod Leicester søndag, og det var der mange, der havde luret inden opgøret.

Flere Aston Villa-spillere havde skiftet Grealish ud på deres manager-hold i Fantasy Premier League, og rygterne om en skade til Grealish spredte sig derefter hurtigt på sociale medier.

Ifølge Talksport var det spillerne Matt Targett, Neil Taylor og Swansea-lejesvenden Conor Hourihane samt en analytiker og en fysioterapeut, der udskiftede Grealish.

En talsperson fra Aston Villa siger til The Times, at spillerne nu har fået forbud mod at spille manager-spil.

- En række yngre spillere har et manager-hold i Fantasy Premier League og har fået besked på ikke at fortsætte med at spille det på grund af potentiel insiderviden, siger kilden til The Times.

Aston Villa-manager Dean Smith var ikke tilfreds med det formodede læk af Grealish' skade.

- Jeg blev gjort opmærksom på, at der var rygter på sociale medier om, at han ikke ville spille, sagde manageren efter 1-2-nederlaget.

- Hvis det kommer fra træningsbanen, vil jeg finde ud af, hvor det kommer fra og give en reprimande til hvem end, det kommer fra. Det er ikke noget, jeg er glad for.

Grealish glippede træningen onsdag i sidste uge, mens truppen blev informeret om hans skade i fredags.


Af Sara Margren
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts