Luk

Villarreal glippede sejren: Tæt på avancement

| International | 0 kommentarer

Villarreal fik et point ud af bestræbelserne, da de spillede 1-1 ude mod Maccabi Tel Aviv. Mads Emil Madsen fik spilletid for LASK, der tabte 0-2 til Royal Antwerp.

Villarreal havde gjort rent bord i dette års Europa League, forud for kampen mod Maccabi Tel-Aviv på udebane torsdag aften. 

Tre point færre havde israelerne samlet sammen inden kampen, og der var altså tale om et topopgør i gruppen.

Spanierne og Carlos Bacca var tæt på at bringe sig foran efter seks minutters spil efter en forrygende flugter af den colombianske angriber. 

Han modtog bolden en meters penge inde i feltet med ryggen til målet, hvor han tæmmede den med brystet og i samme bevægelse vendte rundt og trykkede bolden mod kassen, men den israelske keeper reddede flot. 

Villarreal kom dog på 1-0 inden pausen, da Bacca fandt Alex Baena i feltet med en glimrende aflevering. Alene med keeperen sparkede han den iskoldt ned i højre hjørne, og dermed gik spanierne til pause med føringen. 

Tre minutter inde i anden halvleg bragte Maccabi Tel-Aviv dog sig tilbage i opgøret. 

Et indlæg fandt Aleksandar Pesic, der mistimede sit hovedstød, så det i stedet blev forlænget videre til bageste stolpe. 

Her stod Dor Peretz dog klar og sendte den på tværs af feltet igen, og denne gang svigtede Pesic ikke, da han sendte udligningen i nettet. 

Et kvarter senere kunne Pesic også have bragt hjemmeholdet foran, da han afsluttede en dribletur med at sparke tæt over mål. 

Et kvarter før tid kunne Gerard Moreno have sparket føringen tilbage til Villarreal, da han modtog en aflevering i feltet, men afslutningen blev blokeret på stregen af en Tel Aviv-spiller.

Kort før tid blev hjemmeholdets Enric Saborit præsenteret for et direkte rødt kort, da han slog en modstander, men det ændrede ikke på, at det hele endte 1-1. 

I gruppens anden kamp vandt Sivasspor 3-2 på udebane mod Qarabag. 

Dermed topper Villarreal gruppen med ti point, mens Tel Aviv følger efter på syv point. Qarabag er fortsat uden point, mens Sivasspor er på seks point. 

I gruppe J spillede Mads Emil Madsen de første 53 minutter for LASK, der på hjemmebane tabte 0-2 til Royal Antwerp. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar