LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Villarreal moste Almeria i magtdemonstration

| Copa del Rey | 0 kommentarer
Simon Kjær reddet på målstregen: Header kluntet bolden over egen keeper
Highlights: Rangers delte med Villarreal hjemme på Ibrox trods rødt kort
Highlights: Liege slog Sevilla og åbner kampen om avancement i Gruppe J
Villarreal moste Almeria i magtdemonstration
Foto: Getty Images

Karl Ekambi var i målhopla, da Villarreal onsdag aften kørte Almeria over i den spanske pokalturnering og vandt hele 8-0. Andetsteds vandt Sevilla med 1-0.

Villarreal var involveret i noget af en målfest i første pokalkamp mod Almeria, og derfor var forhåbningerne om et lignende opgør store, da holdene onsdag aften bragede sammen i returopgøret i Copa del Rey.

For godt en måned siden havde Almeria med et sent comeback tilkæmpet sig uafgjort mod Villarreal i en kamp, der endte 3-3, så endnu et underholdende opgør syntes sandsynligt.

Karl Toko Ekambi gjorde, hvad han kunne i første halvleg for at bidrage til en ny målfest.

Han åbnede målscoringen efter 23 minutter, og inden for 13 minutter gjorde han sig selv til hattrickhelt og sikrede Villarreal en 3-0-føring efter 36 minutter spil.

Men det var ikke nok hverken Ekambi eller Villarreal. Kort før pausen gjorde Carlos Bacca det til 4-0 til Villarreal, og blot to minutter inde i anden halvleg lavede Ekambi så sit fjerde mål og øgede til 5-0.

Dermed var opgøret ligesom lukket, og Villarreal var videre, men efter 67 minutter satte Gerard Moreno streg under Den Gule Ubåds suverænitet i opgøret og scorede til 6-0.

Endelig kunne Carlos Bacca i kampens sidste ti minutter notere sig for sin anden scoring, inden Raba kunne sætte punktum for ydmygelsen med scoringen til slutresultatet 8-0.

Storsejren betyder, at Villarreal er videre til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey efter en samlet sejr på 11-3.

Andetsteds vandt Sevilla - uden Simon Kjær - med 1-0 over Villanovense efter en scoring af Andre Silva, som betyder, at Sevilla ligeledes er videre til ottendedelsfinalerne. 


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj