Luk

Villarreal tabte terræn mod bundhold

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

SD Huesca - Villarreal 0-0
La Liga

Hverken Huesca eller Villarreal kunne finde vejen til netmaskerne, hvorfor det endte 0-0 i lørdagens La Liga-duel mellem de to mandskaber. 

Der var dømt top mod bund, da Villarreal lørdag gæstede Huesca i La Liga.

Mens hjemmeholdet med en sejr fortsat ville være placeret sidst i rækken, så kunne Villarreal spille sig på en tredjeplads, hvis de fik fuld valuta ud af opgøret.

Det blev ikke noget festfyrværkeri, som de to mandskaber leverede denne eftermiddag.

Villarreals Alfonso Pedraza kom til kampens første afslutning efter 18 minutters spil, men afslutningen manglede samme kvalitet, som den aflevering han modtog, hvilket betød, at Alvaro Fernandez kunne redde i Huesca-målet.

I den anden ende kom Javier Ontiveros til en god afslutning, da han drev bolden frem fra sin position på venstrekanten, inden han sendte en afslutning mod mål, som Sergio Asenjo reddede flot ved den modsatte stolpe.

Det var dog noget nær det bedste, som første halvleg havde at byde på, hvorfor det endte uden scoringer, da holdene gik til pause.

Villareal-lejesvend tætteste på for Huesca

I anden halvleg åbnede kampen sig en smule mere op, hvilket gav bedre chancer i begge ender.

I det 51. minut modtog Moi Gomez en tværpasning i feltet, men hans afslutning sad alt for midt i målet til at overliste Alvaro Fernandez i Huesca-målet.

Hos Huesca var Ontiveros, der er lejet hos Villarreal, den farligste mand for hjemmeholdet.

Han forsøgte samme opskrift fra første halvleg, da han drev bolden frem i venstre side, inden han trak ind i banen og sendte en hård og flad afslutning mod mål, som Asenjo dog dykkede fint ned til og reddede.

Indskiftede Yeremi Pino har reddet Villarreal før, og han forsøgte da også at gøre det mod Huesca, da han tog en flot solotur op igennem banen og tog chancen fra kanten af feltet.

Desværre for ham og Villarreal sneg bolden sig tæt forbi mål. Derfor blev det heller ikke til nogen scoringer i kampen, der altså endte 0-0.

Det uafgjorte resultat sender Villarreal á point med FC Barcelona på tredjepladsen, hvor Lionel Messi og co. dog har spillet to kampe færre.


Af Andreas Roesen
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts