Luk

Vinicius strålede da Real Madrid strøg til tops

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Elche - Real Madrid 1-2
La Liga
22' 0-1 Vinicius Junior
63' 0-1 Raul Guti
73' 0-2 Vinicius Junior
86' 1-2 Pere Milla

Vinicius Junior strålede med to fine kasser og sikrede dermed Real Madrid en 2-1-sejr over Elche på udebane i La Liga, hvilket sender hovedstadsklubben til tops. 

Real Madrid skuffede i midtugen, da de hjemme spillede 0-0 mod Osasuna.

Det skulle de forsøge at revanchere lørdag eftermiddag, hvor hovedstadsklubben gæstede Elche, der inden opgøret lå nummer 15 i tabellen.

Carlo Ancelotti måtte til kampen undvære Karim Benzema, men placerede alligevel Eden Hazard og Luka Jovic på bænken og startede med Rodrygo, Mariano Diaz og Vinicius Junior i angrebet.

Heller ikke da Rodrygo blev skadet efter 18 minutters spil, blev der plads til Jovic og Hazard, men i stedet røg Marco Asensio på banen.

Fire minutter efter fik Real Madrid til gengæld noget at juble over, da en aflevering frem i banen fandt Mariano Diaz, der viste stor teknik og overblik, da han lagde bolden af med hælen til Vinicius, der tog et træk ind i feltet og sparkede bolden fladt i kassen i det lange hjørne.

I det 26. minut kunne Diaz selv have bragt sig på tavlen, men han misbrugte muligheden alene med Kiko Casilla.

Seks minutter før pausen strøg Elche afsted i en kontra, men Lucas Perez fik ikke tværpasningen under kontrol, og så kunne Real Madrid gå til pause med en 1-0-føring.

Efter 63 minutters spil blev det endnu sværere for Elche, da Raul Guti kom skævt ind i en tackling og modtog sit andet gule kort og dermed marchordre.

Overtallet udnyttede Real Madrid i det 72. minut, da Luka Modric modtog bolden på kanten af feltet og fik tid og plads til at vende rundt.

Herefter sendte han Vinicius i dybden i venstre side og vippede bolden over keeperen fra en halvspids vinkel – 2-0 til Real Madrid.

Fem minutter før tid fik Elche pyntet på resultatet, da Casemiro tabte bolden på egen halvdel ved at sparke den lige hen i hovedet Dario Benedetto, der headede Pere Milla første gang i dybden.

Toni Kroos kastede sig i forsøget på at stoppe afleveringen, men nåede ikke bolden og alene med Thibaut Courtois svigtede Milla ikke og gjorde det til slutresultatet 1-2.

Dermed er Real Madrid på førstepladsen – á point med Real Sociedad.


 


Af Andreas Roesen
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar