Luk

Viola-boss advarer Vlahovic: Afpresses ikke

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Lazio
Serie A (05/02)
Oddset 2,25 3,65 2,90
bet365 2,25 3,50 3,00

Fiorentina-præsidenten, Rocco Commisso, løfter pegefingeren overfor Dusan Vlahovic og betoner, at han ikke lader sig afpresse af nogen.

Dusan Vlahovic var et varmt navn på sommerens rygtebørs til diverse europæiske storklubber, og han gør i denne sæson alt, hvad han kan for at holde klubberne interesserede.

Således har den 21-årige serbiske angriber bidraget med 14 mål i 16 kampe for Fiorentina i denne sæson, og det forlyder ifølge flere medier, at Arsenal og Juventus skulle være interesserede i bomberen.

Vlahovic har kontrakt med Viola frem til sommeren 2023, og de seneste forlydender har været, at han ikke kommer til at forlænge – men det anfægter Fiorentina-præsident Rocco Commisso nu, hvor han løfter pegefingeren overfor spilleren.

- Det er ikke ovre endnu. Han er en virkelig god fyr, der leder Fiorentina fremad, men jeg lader ikke nogen afpresse mig, sagde Commisso ifølge Corriere dello Sport til radioprogrammet Tutti Convocati.

- Jeg ved ikke, om Juve kan tage ham, men jeg vil sige til hele verden, at Vlahovic er fra Fiorentina, og man må snakke med os først og så med agenten. 

- Og så må vi også respektere spillerens vilje.

Commisso har ellers tidligere været ude og erklære, at en forlængelse ikke ville finde sted, hvorfor spekulationen for alvor har taget til sidenhen om angriberens fremtid, men det har Commisso altså tydeligvis fået nok af nu.

Fiorentina og Vlahovic spiller næste gang på søndag, hvor de møder Andreas Skov Olsen og Bologna på udebane. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar