Luk

Vitesse-anfører afviser Arnesen: Bare ærgerligt

| Æresdivisionen | 1 kommentar

Infoboks

Zwolle - Vitesse
Æresdivisionen (05/12)
Oddset 3,60 3,70 1,92
bet365 4,00 3,60 1,85

Feyenoords tekniske direktør Frank Arnesen må på jagt efter en ny spiller, efter at Vitesse-kaptajn Bryan Linssen har afvist ham.

Feyenoord har været på rov efter Vitesse-anfører Bryan Linssens underskrift på en kontrakt, men forhandlingerne brød tirsdag sammen, da kantspilleren takkede nej.

Ifølge Voetbal International havde Linssen et minimumskrav, han ikke ville gå på kompromis med, og Feyenoord havde et maksimumskrav, klubben ikke ville gå på kompromis med.

På den måde endte det galt, og Feyenoords tekniske direktør Frank Arnesen er afklaret.

- Bare ærgerligt. Men Bryan har selvfølgelig ret til at afvise vores tilbud. Ikke desto mindre synes vi, at vi har ikke gjort, hvad vi kan, siger Frank Arnesen ifølge Voetbal International.

Bryan Linssen har kontraktudløb denne sommer, så Feyenoord kunne have fået ham gratis. Han har spillet 25 kampe i Æresdivisionen i den sæson, der nu er aflyst, og han scorede 14 kasser fra kanten.

Frank Arnesen må nu videre til næste emne i bunken.

- Jeg er spændt på, hvordan markedet udvikler sig. Jeg tror, meget vil ændre sig. Vi må forholde os rolige og vente. I nogen lande skal de spille videre, så vinduet åbner langsomt. Vi er kun i maj, og vi fortsætter, det vi har gang i. Vi prøver at være vågne og kreative, siger Frank Arnesen.

Det hollandske fodboldforbund aflyste Æresdivisionen den 24. april.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Nyrn 03:22          
Så de har ikke gjort hvad de kan? Så skulle de jo have gjort mere :-)
Fredag 4. december
Torsdag 3. december