Luk

Vitesse og danskerne nedlagde Tottenham

| International | 9 kommentarer
Vitesse og danskerne nedlagde Tottenham
Foto: Jeroen Putmans/AFP/Ritzau Scanpix

Både Jacob Rasmussen og Nikolai Baden Frederiksen var med, da Vitesse slog et reserveplaget Tottenham-mandskab med 1-0 i Conference League.

Der var to danskere i startopstillingen, da hollandske Vitesse og engelske Tottenham torsdag aften mødtes i Conference League.

Jacob Rasmussen og Nikolai Baden Frederiksen var således med for hjemmeholdet, mens Pierre-Emile Højbjerg ikke var i den meget reserveprægede Tottenham-trup.

Kampens første gode mulighed tilfaldt Nikolai Baden Frederiksen efter bare et par minutter, men afslutningen blev reddet af Pierluigi Gollini i Spurs-buret.

Godt halvvejs i halvlegen kom Jacob Rasmussen også til en mulighed, da han var gået med frem på et hjørnespark, men Rasmussen headede forbi mål.

Efter en første halvleg uden scoringer kom Tottenham bedre ud til anden halvleg, da Bryan Gil efter bare et par minutter bankede bolden på overliggeren.

Tottenham manglede dog fortsat kreativitet i offensiven og formåede aldrig at etablere et pres mod Vitesse-målet.

20 minutter efter pausen var Vitesse tæt på ved Eliazer Dasa, som sparkede bolden tæt forbi, men godt ti minutter før tid kom Vitesse alligevel i front.

Maximillian Wittek modtog en fornem aflevering fra en storspillende Eliazer Dasa og sendte bolden i kassen til en 1-0-føring og massiv jubel.

Den scoring formåede Tottenhams reserver ikke at svare tilbage på, og dermed rykker Vitesse op på andenpladsen bag Rennes, mens Tottenham ryger ned på gruppens tredjeplads.

I gruppe E blev det til skuffelser for både Alexander Bah og Frederik Rønnow. 

Bah spillede hele kampen og fik gult kort, da Slavia Prag tabte 0-1 til Maccabi Haifa, mens Frederik Rønnow så hele kampen fra bænken i Union Berlins 1-3-nederlag mod Feyenoord.


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Tjoh 20:38          
Det er simpelthen så håbløst arrogant hvordan Spurs-træneren håndterer de her kampe. Han kan umuligt tro at Vitesse og Rennes er så dårlige modstandere, især ikke når man ikke engang kan slå Pacos eller Mura med et B-hold og skal reddes af A-spillerne. Det er fjerde gang ud af fem nu at han stiller med nærmest et helt nyt hold, og det er endnu ikke blevet til ét godt minut. Jeg forstår simpelthen ikke hvad Nuno prøver at opnå udover et fuldt ud kalkuleret nederlag?

Men mon ikke det bliver det samme igen næste gang? Han virker simpelthen ikke til at gide den her turnering what so ever.
FalconLFC 20:40          
Det er da også en fuldstændig ligegyldig turnering.
Lezcano 20:41          
Det er vel tydeligt at den turnering har absolut 0 fokus. Det er vel ikke så svært at regne ud.
Det begynder at ligne noget med "a-kæden" og med en vigtig kamp i weekenden, er det dér der prioriteres.

Det var en omgang jammerlig bold i dag, der igen viser hvorfor Winks og Alli gerne skal losses langt væk.
Vitesse var dog heller ikke rigtig noget værd, og hvis det er a-kæden, så er det ikke imponerende.
Dog var de helt imponerende gode til at kaste sig konstant. Den del var lidt for pinlig at se på.
grumblesnake 20:42          
Ja for Tottenham svømmer jo nærmest i trofæer...
keane10 20:47          
Jeg syntes Nuno gør det helt rigtige ved at lade hele start 11eren fra Newcastle kampen blive hjemme i London. For det første er vi lige ved at slippe afsted med et fornuftigt resultat mod et ganske stærkt hollandsk hold og vinder vi hjemme kampene mod Rennes og Vitesse, så er det rigeligt til at gå videre. Skulle det alligevel gå galt, så er det ikke noget der bliver grædt snot over, det er jo en lidt fjollet turnering UEFA har fundet på i jagten på flere tv penge.

Fantastisk kamptræning til reserverne, det var en intens kamp.
mikkelcp 20:56          
Pånær Scarlett (og til dels Gil) er det jo en på papiret stærk opstilling med masser af erfaring. Det burde være rigeligt, men de døjer godt nok med at spille sammen.
Hasse1983 22:18          
Det viser jo tydeligt, at sådanne turneringer er ligegyldige for de store klubber.
- man bør kun vælge at sige nej tak til den turnering, og lade andre deltage.
Mandag 6. december