Luk

Luk

Vito jaget vildt: Koster tre millioner kroner

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Helsingør
Træningskamp (26/06)
Cashpoint 1,55 4,35 4,26
bwin 1,55 4,33 4,33

Randers FC’s målfarlige midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati vil gerne prøve sig af i udlandet, og de interesserede klubber kan købe ham fri for omkring tre millioner kroner.

Når Randers-profilen Vito Hammershøy-Mistrati løber på banen til opgøret mod FC Midtjylland, er det kamp nummer 45 for den offensive midtbanespiller i denne sæson.

Og meget tyder på, at det også bliver hans sidste for Randers FC.

Både han selv og klubben har på det seneste udtrykt ønske om, at han skal videre i karrieren og få sin drøm om en karriere i udlandet opfyldt.

Til Randers Amts Avis bekræftede sportsdirektør Søren Pedersen for nylig, at Mistrati har en frikøbsklausul i sin kontrakt, og ifølge bold.dk’s oplysninger ligger den på omkring tre millioner kroner.

Det beløb kender mange af de klubber, der følger den 29-årige profil tæt, og lige nu får hans agent Allan Bak Jensen mange henvendelser på profilen, som er noteret for 10 sæsonscoringer.

Det gælder både fra Japan, fra Østeuropa og fra andre fodboldeksotiske destinationer, men lige nu er Hammershøy-Mistratis fremtid endnu ikke afklaret.

Randers-anføreren har spillet tre år i Randers og har egentlig kontrakt med kronjyderne to år endnu. Men alt tyder på, at dagens kamp også bliver en afskedskamp for ham.


Af Sara Margren
Lørdag 25. juni