Luk

Vlahovic bag Fiorentina-triumf med hattrick

| Serie A | 2 kommentarer

Dusan Vlahovic var flyvende for Fiorentina søndag, da han nærmest ene mand sikrede klubben en 3-0-sejr over Spezia i Serie A, hvor serberen scorede samtlige mål.

Fiorentina er på jagt efter de europæiske placeringer i Serie A, hvor de lå placeret på syvendepladsen inden søndagens duel mod Spezia, der i stedet kæmper for at komme væk fra bunden af rækken.

Fiorentina ville med en sejr blot være et enkelt point fra Roma på fjerdepladsen, og det må have givet Dusan Vlahovic blod på tanden til opgøret på Stadio Artemio Franchi.

Han stjal nemlig overskrifterne gennem kampens 90 minutter, men det var først sent i første halvleg, at Vlahovic endelig fik sendt bolden over stregen.

Fiorentina bragte sig nemlig i front efter 44 minutter, da serberen fik chancen fra et straffespark, efter en Spezia-spiller havde ramt bolden med armen.

Her var Vlahovic sikker fra pletten, da han sparkede den hårdt over i venstre side, og så kunne Fiorentina gå til pause med en føring på 1-0.

Vlahovic var også tæt på at gøre det til 2-0 efter 52 minutter, men denne gang blev jublen kort, da målet blev underkendt for en offside.

Han fik dog sin hævn ti minutter senere, da han modtog bolden inde i feltet. Her var det Alvaro Odriozola, som drev bolden ind i boksen efter flere kombinationer med medspillere, inden den endte hos Vlahovic.

Serberen fik derefter bolden under kontrol tæt under mål, inden den blev banket ind i netmaskerne til 2-0.

Gæsterne fra Spezia havde intet at byde ind med offensivt, og derfor var det fortsat Fiorentina, som var tættest på en ny scoring, da Vlahovic endnu en gang var farlig foran mål.

Den serbiske angriber fik nemlig sit hattrick efter 74 minutter, hvor han modtog bolden fra Jose Callejon efter et godt angreb af hjemmeholdet, og så kunne Vlahovic uden problemer sætte indersiden på og score.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og dermed sikrede Fiorentina sig en 3-0-sejr over Spezia i Serie A, hvor Dusan Vlahovic scorede alle tre mål.

Andetsteds slog Empoli Sassuolo med 2-1 efter en hektisk slutfase, mens Genoa og Venezia delte i porten i deres 0-0-opgør i Serie A.


Af Raymund Nelausen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar