Luk

Voldsom regn udskyder flere engelske kampe

| England | 0 kommentarer

Infoboks

Scunthorpe - Grimsby
League Two (23/01)
Oddset 2,30 3,20 3,10
bet365 2,25 3,40 3,20

Flere kampe i Championship, League One og League Two er blevet udskudt på grund af regn, der har gjort det umuligt at spille fodbold på flere engelske baner.

En række opgør i de engelske divisioner er blevet udskudt, og flere hold kan derfor holde weekend uden at skulle i aktion i jagten på tre point.

Årsagen til udsættelserne er voldsom regn, der i løbet af natten er faldet flere steder i England. Det gør det derfor umuligt at spille fodbold flere steder.

I den næstbedste engelske række, Championship, er kampen mellem Nottingham Forest og Reading udskudt. Det skriver førstnævnte på Twitter.

- Voldsom regn i løbet af natten har gjort det umuligt at spille på store dele af banen. Dommeren har derfor taget beslutningen om at udskyde kampen, skriver klubben.

I League One er Tranmeres kamp mod Doncaster udskudt, mens også Boltons tur til Lincoln i samme række er blevet droppet.

I League Two er det kampene mellem Forest Green og Crewe, Grimsby og Cheltenham samt Macclesfield og Bradford, der er blevet udskudt.


Af Jonas Sand
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar