Luk

Vraget David Ousted bider i det sure æble

| Major League Soccer | 1 kommentar
Vraget David Ousted bider i det sure æble
Foto: Getty Images

Infoboks

Chicago Fire - DC United
Major League Soccer samlet tabel (28/07)
bet365 1,72 4,00 4,20
NordicBet 1,71 4,05 4,30
Oddset 1,67 3,95 4,20

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

David Ousted er bænket i Chicago Fire, men den rutinerede danske keeper tager kampen med tyske Kenneth Kronholm op i stedet for at søge væk. 

MLS-klubben Chicago Fire hentede i vinter David Ousted til som førstekeeper, og den rutinerede dansker stod også i sæsonens første 13 kampe. 

Herefter blev Ousted vraget til fordel for den 33-årige tysker Kenneth Kronholm, der blevet hentet til klubben i maj med forklaringen om, at man længe havde jagtet ham. 

Ousted kendte intet til den jagt, da han skrev med Chicago. 

- Jeg var meget overrasket, da klubben pludselig hentede ham, men som historien siden er kommet frem, har de kigget på ham gennem længere tid, og jeg ved ikke, om de så først fik chancen nu eller, hvad der ligger bag, siger Ousted til bold.dk og tilføjer:

- Oplægget til mig i vinter var, at de havde brug for min rutine og lederskab. De manglende en sikker sidste skanse, der kunne tage ansvar. Jeg synes, vi kom okay fra land i sæsonen, og vi havde tre clean sheets i træk op til, at jeg mistede pladsen.

- Min sidste kamp var på udebane, og vi tabte 1-4 efter en mindre god præstation af holdet inklusiv mig selv. Derefter får jeg beskeden om, at jeg ikke skulle stå mere, og det synes jeg var en meget kort snor, hvilket jeg også sagde til klubben.

Chicago Fire-træner Veljko Paunovic har begrundet keeperskiftet med, at Kronholm er bedre i opspillet og passer bedre til spillestilen end Ousted. 

- Jeg tager nok færre chancer end ham nede bagfra, men jeg vil mene, at jeg er dygtig med fødderne og sagtens kan tage del i opspillet, men det må jeg jo nu forsøge at vise på træningsbanen.

Bliver og kæmper sin chance

Ousted har ikke umiddelbart tænkt sig at smide håndklædet i ringen og efterspørge en transfer.

- Jeg kommer ikke selv til at gøre noget. Jeg tror fuldt og fast på, at jeg kan vinde min plads tilbage, og arbejder jeg fokuseret på. Jeg er stadig meget ambitiøs, men jeg mener, jeg i de første 13 kampe viste et niveau, der berettiger til spilletid.

- Det har jeg tænkt mig at kæmpe for og forsøge at bevise. Jeg bider i det sure æble og tager kampen op, siger Ousted og tilføjer: 

- Der er selvfølgelig også andre sider af historien. Jeg er lige flyttet til Chicago med familien, og børnene skal i skole. Den del skal jeg naturligvis også tage hensyn til.

Ousted er siden dette interview af BT blevet meldt aktuel i Brøndby.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

Emre mor97 15:43          
Ousted er blevet ousted hihi
Mandag 22. juli