Luk

Vraget SE-midt glippede skifte: Utroligt skuffet

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (27/09)
Bet25 1,84 3,65 4,10
Oddset 1,85 3,55 4,40
bet365 1,80 3,75 4,20

Emil Frederiksen er skuffet over, at han ikke kom væk fra SønderjyskE, der tre dage før transfervinduet lukkede bad ham finde en ny klub.

Emil Frederiksen var helt ude af SønderjyskE's trup til mandagens kamp mod OB, og cheftræner Michael Boris forklarede, at andre spillere var bedre i ugens løb.

Boris mente heller ikke, at 21-årige Frederiksen passede ind i hans spillestil.

- Han startede inde i de første fire kampe, men du kan se på statistikkerne, at han ikke scorede eller formåede at tilpasse sig spillestilen. Det er en kamp hver uge at komme i kamptruppen, og i denne uge var der andre spillere, der var bedre, sagde Boris helt præcist.

Emil Frederiksen er ikke enig i, at han ikke passer ind i spillestilen, men han respekterer Boris' beslutning.

- Det er jo sådan, han ser på det. Jeg gør det, så godt jeg kan. Selvfølgelig er der nogle ting, jeg gøre anderledes, end hvad jeg er vant til, men jeg synes ikke, jeg ikke passer ind, siger Emil Frederiksen til bold.dk.

Offensivspilleren var da også skuffet over at være blevet siet helt fra til truppen.

- Jeg var selvfølgelig skuffet over ikke at være med, og jeg er naturligvis ikke enig i trænerens valg, men jeg kan jo ikke gøre så meget ved det.

- Jeg må træne så godt, jeg kan, og så må han vælge mig til eller fra. Men jeg er selvfølgelig super skuffet over ikke at være med i truppen, for jeg føler, at jeg i hvert fald er god nok til at være blandt de 18 mand.

Fik tre dage til at finde ny klub
Har du fået at vide, hvad du skal forbedre for at passe bedre ind?

- Nej, der er ikke rigtig blevet snakket til mig. Jeg fik bare at vide, at jeg godt måtte kigge mig om efter noget andet, tre dage før transfervinduet lukkede.

Hvorfor talte I ikke om det noget før?

- Jeg følte, der var en fin dialog mellem klubben og mig om, at jeg ville spille lidt i preseason og i de første kampe. Jeg havde ikke regnet med, at der så hurtigt blev kigget væk fra mig.

- Men det gjorde der så åbenbart, og det var så tre dage, før transfervinduet lukkede, at jeg fik det at vide.

Hvor tæt var du på en ny klub?

- Det var tæt på med nogle klubber, og jeg er utrolig skuffet over, at det ikke gik igennem, for nu sidder jeg her uden at kunne gøre noget, og transfervinduet åbner først til januar.

- Det havde været bedst for mig og for klubben, at der var blevet fundet en løsning, så det er jeg træt af, når nu også muligheden bød sig.

Hvorfor blev det ikke til noget?

- Der var klubber, der rørte på sig på den sidste dag også, og jeg fik at vide, det var okay tæt på, men klubberne kunne ikke blive enige.

Er du skuffet over, at meldingen fra klubben kom så sent?

- Det er alt for kort tid, synes jeg, især fordi jeg ikke havde regnet med det. Tre dage er ikke alverdens tid, når transfervinduet har været åbent så lang tid.

- Det er rimelig kort tid, og jeg synes da, det var rimelig underligt. Men jeg kunne jo ikke gøre så meget.

Har brug for tillid
Du har spillet fire kampe fra start i denne sæson. Føler du, du har fået en fair chance?

- Jeg synes, det var fair nok at få de første fire kampe, men efter det fik jeg så kun 15 minutter i de tre næste kampe, hvor jeg var bænken, og det synes jeg ikke var en fair måde at gøre det på. Men jeg må jo bare respektere det og gribe chancen, hvis den kommer.

- Jeg har ikke spillet mine bedste kampe, men jeg synes heller ikke, det var helt skidt. Det er klart, at man har brug for tillid og selvtillid, for så tør man lave de ekstra ting på banen, som nogle gange kan være kampafgørende.

Forventer du, at du til januar skal finde noget andet?

- Så langt har jeg faktisk helt ærligt ikke set frem.

- Selvfølgelig er det ikke en sjov situation at stå i, men jeg må få det bedste ud af det og klø på til træning. Jeg synes, jeg er god nok til at være blandt de 18 i truppen, og det må jeg så gøre alt for at bevise, siger Emil Frederiksen.

Emil Frederiksen blev i første omgang lejet i Heerenveen i foråret 2020, inden skiftet blev gjort permanent om sommeren.

Siden er det blevet til 53 kampe med tre mål og tre oplæg til følge for Frederiksen.


Af Sara Margren

11 kommentarer

slejser kongen 11:40          
SE er blevet en ligegyldig klub uden sjael.. jeg haaber virkelig de rykker ned.. de bidrager ik med noget SL pynt.. de har ingen profiler, AK roeg, ham der ballademageren blev udlejet.
hvem er SE mest oplagte profiler ? MDH er den eneste spiller jeg synes der har lidt X faktor, men han er faldet gevaldigt sammen med holdet.. 4 maal. deres traener er et no name, hvem er deres sportchef ?.. de havde saa ham der sku til GF som fik lidt paa metoo kontoen. igen, roevkedeligt hold.

.. moin siger jeg bare.
ThunderZtorm 11:58          
Umiddelbart har Daniel Prosser slået mig som værende en profil. 3 kampe, 3 mål, det er da okay.
MossePosse 12:08          
Sv: SE er blevet en ligegyldig klub uden sjael.. jeg haaber virkelig de rykker ned.. de bidrager ik med noget SL pynt.. de har ingen profiler, AK roeg, ...

Hm. Lidt et ærgerligt indslag synes jeg. Jeg føler da, at det nye SønderjyskE-projektet er utrolig spændende. Det er en langvarig proces. Selvfølgelig ligger resultaterne der ikke endnu, men klare forbedringer er det helt sikkert og se. Både i OB kampen & Viborg kampen ligger SønderjyskE rigtigt godt på chancerne og boldbesiddelsen. "Roevkedeligt", det føler jeg da helt sikkert ikke. Det var da mere prægende, at se et rimelig velspillende SønderjyskE-hold i lange perioder end, et OB hold som var klart bedst efter 2-0, men efter 2-1 kunne de slet ikke komme frem til den sidste kasse og dermed lukke kampen. Efter en transfervindue med en svingdør på fuld skrald skal hele organisationen og truppen stilles op. Det bliver en lang og spændende sæson.
Morpheus 12:13          
@Slejser kongen

Jeg er enig i, at SJE ikke har set godt ud i sæsonens første kampe, men hvis du har set de sidste to kampe, så undrer det mig, at du lige nu melder ud og kalder spillet kedeligt. Der har eddermame været gang i tempoet og afslutningerne mod både VFF og OB (hhv. 14 og 18 afslutninger). At sejrene så ikke er kommet er ikke godt nok.

I din kommentar om manglende profiler, nævner du at AK og Wright er væk. Synes du de var profiler? De har jo stort set ingen mål scoret i et halvt år, og deres mangler har været en af grundende til vores måltørke. Selv følgelig skal de væk.
Nu er bl.a. Prosser og Taiwo hentet. Tilsammen 7 kasser i deres første tre kampe.
Hvis du heller ikke tænker at Lawrence Thomas og nyindkøbet Duplexe Tchamba er profiler, så er jeg i tvivl om, hvorvidt du ser deres kampe. Thomas har været på ugens hold på Tipsbladet.dk og tv3sport.dk mange gange. Bestemt en målmandsprofil.

Jeg siger ikke, at bøtten er vendt. Det skal der flere kampe til at bevise. Men at du lige efter de to seneste kampe fremhæver kedeligt spil og manglende profiler, undrer jeg mig over.
Poor Scouser Tommy 12:20          
Dårlig stil at behandle en spiller på den måde. Uanset hvad bør klub og cheftræner signalere, at han får en fair chance, når nu et klubskifte faldt til jorden. Alternativt må man fritstille spilleren til at finde en ny klub.
AndersP! 12:36          
Dårlig stil at behandle en spiller på den måde. Uanset hvad bør klub og cheftræner signalere, at han får en fair chance, når nu et klubskifte faldt til jorden. Alternativt må man fritstille spilleren til at finde en ny klub.
Selvfølgelig får han en fair chance, ligesom Julius Eskesen også gør det. Ingen har sagt andet.

At man skulle fritstille en talentfuld ung spiller, fordi han ikke lige blev solgt giver sgu ingen mening.
Aussie 12:46          
At man skulle fritstille en talentfuld ung spiller, fordi han ikke lige blev solgt giver sgu ingen mening
Man skal naturligvis ikke give en spiller væk, hvis man mener at han har værdi! Men det er nu heller ikke voldsomt godt salgsarbejde, af SEs ledelse, kun at give ham 3 dage? Det vil vel fejle 99% af tiden med så kort en frist. Men nu ved alle interesserede klubber, at han ikke er i trænerens planer. Det driver som et minimum i hvert fald ikke prisen op i et januar salg...
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september