LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Vraget Wagner stopper på landsholdet

| International | 23 kommentarer
Vraget Wagner stopper på landsholdet
Foto: Getty Images
Bayern Münchens Sandro Wagner står ikke længere til rådighed for det tyske landshold, efter han blev vraget til sommerens VM-slutrunde.

Onsdag blev den tyske VM-trup udtaget, og her havde landstræner Joachim Löw ikke fundet plads til Bayern Münchens angriber Sandro Wagner.

Wagner, som skiftede til Bayern fra Hoffenheim i januar, er så skuffet, at han har besluttet sig for ikke længere at stå til rådighed for de forsvarende verdensmestre.

- Det virker åbenlyst for mig, at jeg ikke passer ind i landstrænernes planer med min åbne og ærlige tilgang til tingene, og jeg stopper hermed øjeblikkeligt på landsholdet, siger Wagner til Bild.

- Jeg ønsker gutterne det bedste i Rusland og håber, at de vender tilbage som verdensmestre.

30-årige Wagner nåede otte A-landskampe for Tyskland, og her blev det til fem scoringer.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

Jpp 08:27          
"– Det virker åbenlyst for mig, at jeg ikke passer ind i landstrænernes planer med min åbne og ærlige tilgang til tingene"

The butthurt is strong with this one.
Foggy 08:30          
Jeg havde nu gjort det samme med tanke på, at Löw har forlænget tll og med VM i 2022.
gunnerboydk 08:32          
Ja, han har da vist brug for mere end 1 bøtte vaseline
Fluffer 09:13          
Som man så rammende siger i Tyskland, så spiller Wagner nu den fornærmede leverpølse. Og hvis ikke Tyskland som forventet forsvarer pokalen, så skal vi nok høre ham bræge igen til juli.
Esbenbanan 09:25          
Da jeg ikke er ud taget til VM for Danmark, meddeler jeg hermes at jeg ikke står til rådighed I fremtiden. Medmindre jeg selvfølgelig får et opkald fra Åge....

Lad os nu se Sandro. Hvis du får et opkald fra Löw om 2 år, mon ikke du så siger ja til et EM.
This is Anfield 09:31          
Fedt at melde fra til noget man er udeladt fra. Han har spillet 8 kampe. Hvad er det dog for en framelding? Det er jo mere end protest end så meget andet. Som han selv nævner, så passer han måske ikke ind. Dvs han melder fra til en fest han ikke er inviteret til. Mærkeligt at udstille dig selv sådan.

Jeg følger Esbenbanan og melder hermed også fra til det danske herre landshold. Jeg har simpelthen ikke tiden til det. Derudover føler jeg at jeg er blevet forbigået for meget efterhånden.
bruger 140960 09:36          
Forstår ham sgu godt. Bliver vraget for Mario Gomez (som efterhånden er en færdig mand) og Nils Petersen, som ingen erfaring har...
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar