Luk

Vred Henderson: Selv Brighton så ikke straffet

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Brighton - Liverpool 1-1
Premier League
20' 0-0 Neal Maupay
60' 0-1 Diogo Jota
90' 1-1 Pascal Gross

Jordan Henderson var langt fra tilfreds med, at der blev tildelt straffespark til Brighton, sagde Liverpool-kaptajnen efter remisen.

Det så ud til, at Diogo Jotas scoring efter en times spil var nok til sejr for Liverpool, der lørdag eftermiddag var på besøg hos Brighton i Premier League.

Men efter et straffespark, der blev dømt efter et VAR-gennemsyn, kunne Pascal Gross i kampens overtid udligne til resultatet 1-1.

Et straffespark, Liverpools kaptajn Jordan Henderson på ingen måde mener skulle være dømt.

- Jeg har set gengivelserne. Hvordan skulle vi kunne være tilfredse? Der var ikke straffe, sagde Jordan Henderson til BT Sport efter kampen.

- Det føles, som om vi står her uge efter uge og diskuterer episoder som denne. Jeg vil ikke ud i problemer, men i min optik var der ikke straffe, tilføjede han.

Brightons Neal Maupay havde tidligere i opgøret misbrugt muligheden for at score fra straffesparkspletten, hvorfor Pascal Gross fik chancen i anden omgang.

Men selv Gross' kolleger kunne ikke se straffet ifølge Henderson:

- Danny Welbeck sagde til mig, der ikke var straffe. Der var fire-fem af deres spillere, der ikke kunne set det, sagde Henderson.

- Hvis det skal dømmes, skal det være klart og tydeligt. Er det så klart og tydeligt, at dommeren efter et gennemsyn kan omstøde sin dom og dømme straffe? 


Af Christian Ambæk

16 kommentarer

Pedaltegn 20:14          
Sparker Robertson ikke Brighton-spilleren på benet? Selv om det ikke er med vilje, så må det da altid være en fejl der skal dømmes?
RickGrimes 20:16          
Men ville den have givet frispark på midten af banen eller hændeligt uheld?

Ikke straffe.

Men jeg er også Rød
This is Anfield 20:29          
Han rammer ham urent på sålen. Var der dømt straffe til at starte med, kunne man ikke klage - det ville dog stadigvæk være tyndt. Men at VAR mener at det var en tydelig fejl, forstår jeg ikke. Der er ikke helt tur i den for tiden desværre.

Vi må videre.
Cfever 20:35          
Det er langt fra det mindste straffespark givet med VAR. I min optik er det ikke engang i top 10. Havde Welbeck smidt sig i situationen var der flere herinde, der ville være nødsaget til at kalde ham "klog" for at "hjælpe" dommeren med at komme frem til den "rigtige beslutning".
Lewa 20:35          
Det er da kun Liverpool fans, der ikke kan se det straffe. Lille straffe, ja - men der er jo klar kontakt. Dommeren skulle have set den i første omgang.
Mkarner 20:40          
Er det hvad fodbold er blevet til ? Jeg græmmes over at alt er blevet så fucking korrekt.
Jønsson1984 20:40          
Fedt og skrive Gros´s sparker fordi Maupay brændte det første tidligere i kampen, tror nu den største årsag til Maupay ikke skulle sparke, var nok fordi han ikke var på banen
Søndag 24. januar