LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vred Sarri: Dommerne forstår ikke VAR

| Carabao Cup | 19 kommentarer
Chelsea sætter høj pris på Eden Hazard hvis han virkelig vil til Real Madrid - så meget koster han
Hurtigt overblik: Alle rundens mål i Premier League samlet i ét klip
Medie: Chelsea jagter Fabregas-afløser i Rusland
Årets vildeste assist: David Luiz smækker sublim aflevering lige i skoene på Pedro på 1-0-mål
Engelsk teenager kræver skifte til Bayern München - og han har bukserne på i forhandlingerne
Vred Sarri: Dommerne forstår ikke VAR
Foto: Getty Images
Chelsea-manager Maurizio Sarri er rødglødende over Tottenhams VAR-tilkendte straffespark i tirsdagens Carabao Cup-semifinale. Italieneren så en offside på Harry Kane.

Tottenham tog tirsdag første stik af to i Carabao Cup-semifinalen mod Chelsea med 1-0. Harry Kane satte sejrsmålet ind på et straffespark begået mod ham selv.

I Chelsea-lejren føler de sig groft bortdømt i balladen omkring straffesparket, som først blev tilkendt efter et langvarigt gennemsyn af VAR-dommerne.

- For få øjeblikke siden så jeg straffesparkssituationen fra vores eget kamera, som var præcis på linje med Harry Kane. Han var offside både med sit hoved og sit knæ, siger manager Maurizio Sarri til Sky Sports.

- Det var meget vigtigt, at linjedommeren fortsatte sit løb i situationen, for det havde havde stor indvirkning på, at vores forsvarere fortsatte spillet. Jeg synes ikke, de engelske dommere er gearet til at håndtere VAR.

Både Christian Eriksen og Andreas Christensen fik spilletid på Wembley. De har mulighed for at mødes igen i returkampen 24. januar.


Stream Manchester United – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

19 kommentarer

Drux91 23:59          
Nu går der Mourinho i den..
Det er meget svært at se om Kane er offside, også på slow-billederne. Hvis der er tvivl, skal tvivlen komme det angribende hold til gode. Stop nu med at piv Sarri.
xjooosx 00:05          
Chelsea synker lige så stille tilbage på det niveau som da Conte var træner. Sarri er nobody
Oddabm@gmail.com 00:07          
Fuck en taber som skriver sådan noget
Gumle 00:19          
Kan godt forstå han er lidt frustreret. I weekenden var der to klokkeklare situationer hvor Chelsea blev snydt og hvor der af mystiske årsager slet ikke blev brugt VAR. Det drejer sig om et 100% straffe på Christensen og ikke mindst en friløber til Morata hvor han blev væltet som havde givet direkte rødt. Chelsea vandt (og burde også vinde uanset mod et championship hold) - men det er da trist at man så I kampen efter får en tvivlsom VAR dom i mod sig.
LH6000 00:35          
Gumle

Er du sikker på at der var VAR i den kamp? Det er jo kun udvalgte kampe i FA Cuppen som udtages til VAR. I andre FA Cup kampe, er det ikke en mulighed før i næste sæson.
saltsyre 06:13          
Nu så jeg ikke selve situationen, så om Sarri har ret eller ej, ved jeg ikke. Hans udtalelse

"Det var meget vigtigt, at linjedommeren fortsatte sit løb i situationen, for det havde havde stor indvirkning på, at vores forsvarere fortsatte spillet. Jeg synes ikke, de engelske dommere er gearet til at håndtere VAR."

er dog stik imod hvad fodboldreglerne, og AC nævnte det sågar i hans interview. Der er intet dømt før end hoveddommeren har fløjtet, så det må ikke være en undskyldning.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april