Luk

Vred Totti: Ejeren vil have romere ud af Roma

| Serie A | 8 kommentarer
Vred Totti: Ejeren vil have romere ud af Roma
Foto: Getty Images

Infoboks

Francesco Totti mener, at Roma-ejer James Pallotta bevidst har forsøgt at presse romere som ham selv ud af klubben.

Francesco Totti har mandag sagt op i Roma på et hæsblæsende pressemøde, hvor han gik hårdt til klubbens ledelse.

Særligt amerikanske James Pallotta, som ejer klubben, og hans højre hånd, Franco Baldini, har fået hårde ord med på vejen, og Totti mener, at ejeren bevidst har forsøgt at presse ham og andre ud af klubben.

- Det hovedsaglige fokus har været at få romere ud af Roma. I sidste ende er sandheden kommet frem, for de er lykkedes med det, de ville, siger Francesco Totti ifølge football-italia.net.

- Over de seneste otte år, siden amerikanerne kom ind, har de prøvet at skovle os til siden. Som tiden gik, har de prøvet, alt hvad de kunne. Det var det, de ville, og i sidste ende lykkedes det dem, siger Totti.

På et direktør spørgsmål om, hvorvidt nogen havde stukket ham i ryggen svarede han således:

- Ja. Jeg vil aldrig nævne navne, men der er folk i klubben, der ikke vil have mig der. Det er folk, der skader Roma, og som ikke gør, hvad der er bedst for klubben, siger Totti.

Francesco Totti blev direktør i Roma, da han stoppede sin aktive karriere i 2017, men han mener, at den amerikanske ledelse har affejet alt, hvad han har forsøgt at byde ind med.

- De kendte mine intentioner, og de vidste, hvad jeg ville – at give så meget til den her klub og det her hold. Men de har aldrig villet have mig. De har udelukket mig fra alle beslutninger, siger Totti, som ikke ligefrem har haft meget kontakt til klubbens ejer.

- I de seneste uger har de prøvet at holde på mig, men det har været via tredjeparter. I to år har jeg aldrig hørt direkte fra Pallotta eller Baldini. De har aldrig ringet eller sendt en besked, siger Totti.

Francesco Totti siger, at han vil være klar til at tage en ny tørn i hjerteklubben Roma, hvis der kommer nye ejere til.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli