Luk

Vred Valbuena: Frankrig gav mig ingen støtte

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Royal Antwerp - Olympiakos
Europa League Gruppe D (09/12)
Oddset 3,30 3,55 2,10
bet365 3,50 3,60 2,05

Mathieu Valbuena revser det franske landshold og fodboldforbund for ikke at støtte ham i sexvideo-sagen mod Karim Benzema, og han kalder fodboldpræsidenten for et spøgelse.

Den omdiskuterede sag mellem Karim Benzema og Mathieu Valbuena fik onsdag et punktum, da førstnævnte blev kendt medskyldig i afpresning i den såkaldte sexvideo-sag.

Valbuena blev ifølge dommen afpresset til at betale for, at en video, hvor han har sex med sin kæreste, ikke blev offentliggjort, og her blev Benzema altså dømt medskyldig.

Benzema, der er barndomsven til afpresseren, mente selv, at han tog fat i Valbuena for at hjælpe ham ud af den penible situation, men retten vurderede altså, at Real Madrid-spilleren gjorde sig medskyldig i afpresning.

Valbuena fortæller efter dommen, at han er lettet.

- Jeg er tilfreds med, at jeg har rettens ord for at være offeret i denne sag. Jeg mener, at det var min pligt som borger, at jeg klagede og ikke affandt mig med afpresning, siger Valbuena til RMC.

Præsidenten for det franske fodboldforbund, Noël Le Graët, har efter dommen udtalt, at det ikke får konsekvenser på landsholdet for Benzema, og præsidenten har udvist sin fulde støtte til angriberen.

Det får heftig kritik af Valbuena.

- Da jeg spillede godt for Frankrig, slikkede han på mine støvler. Men lige så snart man er væk fra radaren, er han et spøgelse. Måske har han mistet mit telefonnummer, siger Valbuena til RMC.

- Jeg har været meget overrasket over den ringe støtte fra det franske landshold, selvom intet burde komme bag på mig.

- Når man er en del af det franske hold i så mange år og var god, er det mindste, man kan gøre da at ringe for at vise sin støtte.

- Jeg har ikke modtaget nogen støtte. Det er en skam, for jeg er offeret i det her. Det er sandt, selvom nogen måske stadig tvivler på det.

Valbuena siger videre, at han mener, at sagen kostede han et eller to år på det franske landshold.


Af Sara Margren
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december