Luk

Vrsaljko skal opereres efter vild Porto-kamp

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Atletico Madrid
Copa del Rey (19/01)
Oddset 2,60 3,00 2,95
bet365 2,55 3,10 2,90

En CT-scanning har vist, at Atletico Madrids Sime Vrsaljko skal opereres efter opgøret mod FC Porto, da han har fået et brud på en del af kæben.

Atletico Madrid var tirsdag aften ude i et lettere drabeligt opgør i Champions League mod FC Porto, hvor ikke mindre end tre røde kort blev uddelt undervejs.

Kampen endte også med at være et direkte opgør om at booke pladsen til videre avancement i turneringen, som Atletico Madrid endte med at løbe af med i en sejr på 3-1.

Det skete dog ikke smertefrit, og dagen efter oplyser Atletico på deres hjemmeside, at forsvarsspilleren Sime Vrsaljko har fået brud på en del af kæben – nærmere betegnet den zygomatiske bue.

Det har en CT-scanning vist onsdag morgen, efter at holdet kom tilbage fra Portugal, og klubben skriver videre, at det betyder, at kroaten skal opereres for skaden.

Hvad udsigterne er for den 29-årige vante back, oplyser klubben ikke, men skulle han være tvivlsom til weekendens La Liga-derby mod Real Madrid, giver det yderligere hovedbrud for Diego Simeone forud for opgøret.

I forvejen manglede Simeone nemlig både Jose Gimenez, Stefan Savic og Kieran Trippier til CL-opgøret, fordi de var ude med skader, mens Felipe var ude med karantæne.

Vrsaljko spillede fuld tid i opgøret mod Porto. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar