Luk

VSK Aarhus brød skrækstime mod Thisted

| 2. Division | 1 kommentar
VSK Aarhus brød skrækstime mod Thisted
Foto: Jan Sand

VSK Aarhus besejrede lørdag Thisted med 1-0 i 2. division. Det var VSK Aarhus' første scoring og sejr på hjemmebane i denne sæson.

Da VSK Aarhus og Thisted lørdag mødtes i 2. division, lå det på forhånd i kortene, at hjemmeholdet ikke ville tage sejren.

VSK Aarhus havde i fem forsøg ikke fået scoret på hjemmebane i denne sæson, hvor det blot var blevet til et enkelt point, mens Thisted gik ind til udekampen uden nederlag i de seneste fire kampe på udebane.

Fra starten af kampen var det jævnbyrdigt på den noget knoldede bane, og der var ikke de store chancer at berette om.

Tendensen fortsatte i anden halvleg, hvor begge hold var tvunget til spark fra distancen, mens der undervejs blev uddelt godt med advarsler – blandt andet to til hjemmeholdets trænerbænk.

Da kampen var på vej ind i overtiden lykkedes det dog for hjemmeholdet at få scoret et særdeles forløsende mål.

Efter et frisparksindlæg dumpede bolden ned for fødderne af Marcus Sloth Jørgensen inde i feltet, og Jørgensen fik sendt bolden over stregen til 1-0.

Dermed fik VSK Aarhus endelig scoret på hjemmebane, og det var også nok til en sejr, da målet blev kampens eneste.

VSK Aarhus er dermed helt tæt på top seks, mens Thisted ligger nummer fem.


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

AGFiChl 16:06          
At man of the match blev Nr 1 ved VSK og en masse VSK fans der siger ufortjent sejr efter kampen siger vel det hele. 3 Friløbere misbrugt af TFC og bittert nederlag. Uafgjort ville måske have været fair når ikke kan kan udnytte sine chancer
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober