Luk

VSK spændte ben for Jammerbugt i 94. minut

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

VSK Aarhus - Jammerbugt FC 1-1
2. Division Gruppe 1
85' 0-1 Viktor Ahlmann
90' 1-1 Jakob Rittig

På en sen scoring af Viktor Ahlmann var Jammerbugt tæt på endnu en sejr, men en endnu senere scoring fra VSK Aarhus gav slutresultatet 1-1.

2020 har været en fesen omgang for de fleste, men for 2. divisionsklubben Jammerbugt har det hidtil været et resultatmæssigt drømmeland.

Nordjyderne har ikke tabt en eneste ligakamp i kalenderåret og gik ind til lørdagens udekamp mod VSK Aarhus med seks sejre af seks mulige i den nye sæson.

Aarhusianerne havde hentet hæderlige 11 point i seks kampe, så der var lagt op til en spændende duel, og det skulle vise sig at blive tæt.

Faktisk skulle vi helt hen i kampens 85. minut, før det lykkedes et af holdene af komme på måltavlen.

Jammerbugt spillede godt igennem i højre side, og så kunne det tidligere AaB-talent Viktor Ahlmann sparke bolden i nettet til 1-0 for gæsterne.

Derfor lignede det, at Jammerbugt ville tage endnu en sejr, men dybt inde i kampens overtid fik VSK's Jakob Rittig sendt bolden i nettet efter et hjørnespark, og derfor sluttede det 1-1.

Jammerbugts første pointtab i sæsonen er derfor en realitet, men nordjyderne er fortsat på en ganske suveræn førsteplads i 2. divisions gruppe 1.


Af Martin Schmidt
Torsdag 3. december
Onsdag 2. december