Luk

Wahid Faghir fik debut i deler mod Gladbach

| Bundesliga | 6 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Stuttgart 1-1
Bundesliga
15' 0-1 Konstantinos Mavropanos
42' 1-1 Jonas Hofmann

Stuttgart kan rejse hjem til Sydtyskland med et enkelt point, da de spillede 1-1 med Mönchengladbach. Her fik Wahid Faghir sin debut, mens Nikolas Nartey startede inde for første gang.

Stuttgart skulle lørdag forsøge at hente tre point i Bundesligaen, da de var rejst til Borussia-Park for at møde Mönchengladbach.

Lørdagens tyske kamp var interessant set med danske briller, da Stuttgart havde flere danskere med i opgøret.

Her havde Stuttgart-cheftræner Pellegrino Matarazzo nemlig valgt at give startdebut til danske Nikolas Nartey, som dermed fik sin anden Bundesliga-kamp for sydtyskerne.

Ude på bænken sad der dog endnu en dansk U21-landsholdsspiller, da Wahid Faghir for første gang var blevet udtaget til Stuttgarts Bundesliga-trup, efter han var kommet til klubben fra Vejle.

Og det var de danske spillere, som først fik noget at juble over lørdag aften i Mönchengladbach, da gæsterne formåede at bringe sig på 1-0 ved Konstantinos Mavropanos efter 15 minutter.

Her tog Arsenal-lejesvenden chancen fra 25 meter, og det var en god ide, da bolden fløj hele vejen ind i netmaskerne til stor jubel blandt Stuttgart-spillerne.

Sikke et mål af Mavropanos, hvor Yann Sommer intet kunne gøre ved grækerens tordenskud.

Gladbach formåede dog at komme tilbage i opgøret to minutter før pausen, da det nu var blevet Jonas Hofmanns tur til at forsøge sig fra kanten af feltet. Her formåede Stuttgart ikke at cleare bolden ordentlig efter et hjørnespark, og det blev dyrt.

Den endte i stedet for fødderne af Hofman, der lige tæmmede bolden, inden han sparkede den flot ind i netmaskerne til 1-1.

Efter pausen var hjemmeholdet i flere omgange tæt på at bringe sig i front. Her havde både Lars Stindl og Kouadio Kone chancen for at komme på tavlen, men Gladbach-spillerne manglede skarpheden.

Stuttgart havde ikke meget at skyde med i anden halvleg, og dermed blev Faghir sendt i aktion efter 74 minutter af kampen. Den tidligere Vejle-angriber skulle dermed ind og afgøre kampen for gæsterne.

Faghir formåede dog ikke at blive den store Stuttgart-helt, da det var Gladbach, som sad på spillet i slutfasen.

Der kom dog ikke flere mål i kampen, og dermed formåede Stuttgart med Nikolas Nartey og Wahid Faghir på banen at spille 1-1 med Mönchengladbach i Bundesligaen.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

grumblesnake 21:49          
Rigtig god og underholdende kamp (i skærende kontrast til Franfurt-Hertha). Stærk start af Nartey. Måske forståeligt lidt nervøst i begyndelsen, men man kunne bare se hvordan hans selvsikkerhed voksede i løbet af kampen (og han endte jo faktisk med at spille fuld tid).
Faghir brændte ikke banen af, men fik alligevel givet smagsprøver hans åbenlyse kvaliteter.
I modsætning til Frankfurt, virker det til at spillerne ved hvad de skal og tror på konceptet.
fetaehhgodt 23:50          
Tak for referat af kampen med de danske spillere. Kunne ikke se kampen i tv nogen steder.

Dejligt at Nartey og Faghir gjorde det godt. Ser godt ud for fremtiden for det danske landshold. Er mange talenter, men de her to, ser godt nok spændende ud. Nu skal de bare have masser af spilletid fremover. Og begge virker til at have den rigtige indstilling.
Sliber Jan 01:33          
Jeg vil bare understrege, at Gladbachs træner ikke hedder Adolf Hütler.
CLkommerhjem 07:42          
Jeg vil bare understrege, at Gladbachs træner ikke hedder Adolf Hütler.
Ok tak. Er der andet han heller ikke hedder?
Jussi 08:29          
Men tanken om, hvad hans forældre har tænkt på foresvæver da én.
Vincent Gigante 09:32          
Når familienavnet er Hütter, er det ikke en god ide at kalde sit afkom Adolf.

Eller. Man skal aldrig kalde sit barn Adolf - uanset efternavn. Slet ikke, når man er fra Østrig.

Gladbachs træner har da også næsten hele sit liv brugt ´Adi´, da han fornavn forsat er noget betændt.
Mandag 6. december
Søndag 5. december