Luk

Walcott: Stort med historisk PL-førsteplads

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Southampton - Arsenal
Premier League (26/01)
Oddset 3,15 3,35 2,30
bet365 3,20 3,30 2,30

Theo Walcott kalder det stort at være en del af øjeblikket, hvor Southampton for første gang i klubbens historie er øverst i Premier League.

Southampton vandt fredag 2-0 over Newcastle, og den sejr medførte, at klubben fra det sydengelske for første gang nogensinde indtager førstepladsen i Premier League.

Den bedrift er stor at være en del af, mener Theo Walcott, der i transfervinduet tog tilbage til ungdomsklubben på en lejeaftale fra Everton.

- At være i toppen af ligaen og at det er for første gang i klubbens historie, det er bare stort at være en del af. Det er bare en skam, at fansene ikke kan være her og nyde det med os i øjeblikket, men jeg er sikker på, at de nyder det hjemmefra, siger Walcott til sin klubs hjemmeside og fortsætter om at være tilbage i Saints:

- Hver gang jeg tager trøjen på, føler jeg mig som en lille dreng. Det bringer så mange minder frem. Jeg har haft mange store oplevelser over årene, men der er bare noget særligt ved denne klub.

- Jeg føler, at jeg virkelig får udtrykt mig og nyder det i øjeblikket. Manageren (Ralph Hasenhüttl, red.) har masser af tillid til mig og til hele holdet. Han vil have holdet til at gøre det godt, og han interesserer sig for alle spillerne, og det nyder vi alle godt af.

31-årige Walcott har spillet fire Premier League-kampe for Saints i denne sæson, og han har lagt op til to.

Walcott skiftede i 2006 fra Southampton til Arsenal, som han forlod til fordel for Everton.


Af Jonas Dalgård
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar