LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wass fik fuld tid i dramatisk EL-avancement

| Europa League | 2 kommentarer
Highlights: Valencia - Getafe (La Liga)
Highlights: Geniale Guedes sender Valencia videre dybt inde i overtiden
Highlights: Girona - Valencia (La Liga)
Highlights: Rodrigos raket sendte Krasnodar i kortvarigt Europa League-koma
Highlights: Valencia - Athletic Bilbao (La Liga)
Wass fik fuld tid i dramatisk EL-avancement

Infoboks

FK Krasnodar - Valencia 1-1
Europa League Slutspil
85' 1-0 Magomed-Shapi Suleymanov
90' 1-1 Goncalo Guedes

Valencia var uhyre tæt på et Europa League-exit til Krasnodar, men til allersidst fik Daniel Wass og co. 1-1, hvilket sender dem videre til kvartfinalen. 

Daniel Wass startede torsdag aften inde for Valencia, der i Rusland skulle forsøge at spille sig videre til Europa League-kvartfinalen mod Krasnodar.

Spanierne havde en 2-1-sejr med fra det første opgør og havde dermed gode kort på hånden i forhold til at sikre videre avancement.

Opgøret startede jævnt uden de helt åbne scoringschancer til et af de to mandskaber. Første halvlegs bedste tilbud fik stortalentet Carlos Soler, men han formåede ikke at bringe Valencia foran.

Dermed gik de to hold til pause med 0-0, og russerne lugtede derfor blod, da der blot skulle en enkelt scoring til, for at de ville snuppe pladsen i kvartfinalen.

Anden halvleg blev ligeledes en jævn affære, og som kampen skred frem, lignede det, at Valencia ville køre 0-0 hjem og spille sig videre, men med fem minutter igen gik det galt.

Her fik den bare 19-årige indskifter Magomed-Shapi Suleymanov nemlig bragt Krasnodar på 1-0, og så blinkede alarmklokkerne for alvor for Valencia, der var tvunget til at score.

Så lignede det pludselig et russisk avancement, men i kampens tredje tillægsminut scorede Goncalo Guedes et forløsende 1-1-mål, der sikrede Valencia avancement.

Daniel Wass fik fuld spilletid i Valencias Europa League-avancement.


Af Martin Schmidt
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj