Luk

Wass og co. fandt La Ligas første nedrykker

| La Liga | 2 kommentarer

Daniel Wass og Valencia slog søndag Eibar med 4-1, og det betyder, at Eibar skal en tur ned i Segunda. Eibar er første nedrykker fra La Liga, og derfor findes de to sidste på sidste spilledag.

Det er en uhyre tæt La Liga-sæson, der udspiller sig i det spanske, og søndag var der fuld spillerunde.

Her skulle Eibar forsøge at forlænge skæbnen i La Liga i et møde med Valencia, men et nederlag kunne også sende holdet ned i Segunda Division.

Daniel Wass startede inde for Valencia, og han og holdkammeraterne havde ingen nåde overfor Eibar, som blev kørt over i kampen første halve time.

Goncalo Guedes bragte Valencia på 1-0 efter tre minutter, inden Carlos Soler øgede til 2-0 efter 19 minutter, og det blev endnu værre for Eibar i det 30. minut, da Soler scorede for anden gang og gjorde det til 3-0.

Det så sort ud for Eibar, der dog i det 38. minut fik reduceret ved Bryan Gil, men i anden halvleg blev håbet hurtigt slukket, da Guedes lynede til 4-1 til Valencia, og så var den kamp ovre.

Dermed må Eibar altså en tur ned i Segunda Division, da de ikke er gode nok indbyrdes, mens de to resterende nedrykker-pladser altså afgøres på sidste spilledag.

Alaves og Getafe kunne dog søndag juble over at spille sig ud af nedrykningsfare med sejre over Granada og Levante, og derfor skal de to resterende nedrykkere findes mellem Huesca, Elche og Valladolid.

Huesca tabte søndag til Real Betis, mens Elche vandt med 3-1 over Cadiz. Valladolid tabte med 1-4 til Real Sociedad, og det betyder, at Huesca har 33 point, Elche har 33 og Valladolid har 31.

Sidste runde spilles søndag den 23. maj, og her skal mesterskabskampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid også afgøres.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni