LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wass og co. gav sen mavepuster til Sevilla

| La Liga | 0 kommentarer
Highlights: Sevilla sejrede sikkert mod Krasnodars 10 mand
Sevilla er kommet foran 3-0, efter Krasnodar begik et dumt straffespark
Wissam Ben Yedder har på kun 10 minutter scoret to kasser og bragt Sevilla i front
Simon Kjær reddet på målstregen: Header kluntet bolden over egen keeper
Highlights: Liege slog Sevilla og åbner kampen om avancement i Gruppe J
Wass og co. gav sen mavepuster til Sevilla
Foto: Getty Images

Infoboks

Valencia - Sevilla 1-1
Primera Division
55' 0-1 Pablo Sarabia
90' 1-1 Mouctar Diakhaby
Remis-specialisterne fra Valencia hentede endnu en uafgjort, da Mouctar Diakhaby dybt inde i overtiden fravristede Simon Kjær og Sevilla de tre point ved at score til 1-1 i La Liga-opgøret.

Der var lagt op til danskermøde på Mestalla, da Daniel Wass og Valencia lørdag tog imod Simon Kjær og Sevilla i La Liga.
 
Udeholdet ville med en sejr kunne midlertidig rykke op på førstepladsen i La Liga, der i denne sæson synes mere tæt end længe.
 
Hjemmeholdet skulle dog komme bedst ud af startblokkene, da først Ezequiel Garay og dernæst Santi Mina var tæt på at bringe Los Che i front, men Sevillas tjekkiske stopper Tomas Vaclik var vaks på stregen og fik derfor reddet sit hold med to flotte feberredninger.  
 
Gæsterne havde ikke meget at byde på i første halvleg, men blot ti minutter inde i anden halvleg skulle Sevilla tage føringen i opgøret.
 
En halvlunken afslutning af Wissam Ben Yedder blev opsnappet af den formstærke Pablo Sarabia, der med en lusket afslutning fik sendt gæsterne på 1-0.
 
Scoringen fik Valencia til at reagere offensivt ved blandt andet at sende Denis Cheryshev og Michy Batshuayi ind på banen, der dog ikke gjorde meget væsen af sig for hjemmeholdet.
 
I stedet var Andre Silva utrolig tæt på at lukke opgøret, men portugiseren formåede ikke at omsætte det gode forarbejde af Quincy Promes til en scoring.
 
I stedet var det så Valencias' tredje indskifter Mouctar Diakhaby, som i overtiden fik sat pandebrasken på en Valencia-udligning, der sikrede udeholdets niende uafgjorte resultat i denne La Liga-sæson.
 
Sevilla mistede samtidig muligheden for at rykke op på førstepladsen i La Liga, og i stedet har FC Barcelona chancen for at udbygge deres føring i toppen af ligaen, når de senere lørdag spiller lokalopgør mod Espanyol.


Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april