LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wass og co. skal forhindre Getafe-sensation

| La Liga | 0 kommentarer
Highlights: Sevilla - AthleticBilbao (La Liga)
Highlights: Sevilla - Athletic Club (La Liga)
Highlights: Getafe - Villareal (La Liga)
Highlights: Valencia - Alaves (La Liga)
Highlights: AtleticoMadrid - Sevilla (La Liga)
Wass og co. skal forhindre Getafe-sensation
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Valencia
Copa del Rey (25/05)
bet365 1,60 4,20 5,25
NordicBet 1,60 4,15 4,95
Oddset 1,62 4,10 4,90

Lørdag bliver det afgjort, om det bliver Valencia, Getafe eller Sevilla, som bliver det sidste La Liga-hold, der skal i Champions League i næste sæson.

I denne weekend spilles sidste runde i den spanske La Liga, og lørdag eftermiddag skal det afgøres, hvilket hold der tager fjerdepladsen og dermed skal i Champions League i næste sæson.

Før lørdagens kamp indtager Valencia fjerdepladsen, men både Getafe og Sevilla har muligheden for at overhale Daniel Wass og co. i sidste runde.

Fjerdepladsen i La Liga giver direkte adgang til Champions League, og Valencia kan selv afgøre sagerne, hvis holdet vinder ude over Valladolid, som i sidste runde endegyldigt sikrede sig en ny sæson i La Liga.

For Getafe kan et enkelt point være nok til Champions League, hvis Valencia samtidig taber. Getafe spiller hjemme mod Villarreal, som også netop har sikret sig overlevelse i La Liga.

For Sevilla og Simon Kjærs vedkommende tæller kun en sejr, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om fjerdepladsen. 

Holdet møder Athletic Club på eget græs, men selv hvis Sevilla vinder, kræver det samtidig, at både Valencia og Getafe taber deres respektive kampe, da begge klubber er bedre end Sevilla i klubbernes indbyrdes kampe.

De indbyrdes kampe er også årsagen til, at Valencia ligger over Getafe, selv om de to hold har lige mange point.

Getafe kan skrive historie

Lykkedes det for Getafe at sikre den sensationelle fjerdeplads, vil tre Madrid-klubber være med i Champions League i næste sæson for første gang nogensinde, da Atletico Madrid og Real Madrid allerede har sikret deltagelsen.

Det er kun sket to gange før i historien, at tre klubber fra samme by er med i Champions League – det kan du læse mere om ved at trykke her.

I næste sæson er der desuden mulighed for, at to byer i samme sæson har tre klubber med i turneringen for første gang nogensinde. 

I London er Chelsea og Tottenham således allerede kvalificeret til turneringen, og Arsenal kommer også med som tredje klub, hvis holdet slår Chelsea i Europa League-finalen.


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj