Luk

Wass og Valencia nedlagde Alaves

| La Liga | 2 kommentarer
Wass og Valencia nedlagde Alaves
Foto: Getty Images

Infoboks

Valencia - Alaves 2-1
La Liga
27' 1-0 Maximiliano Gomez
83' 2-0 Daniel Parejo
89' 2-1 Lucas Pérez

Valencia vandt lørdag aften for anden kamp i træk i La Liga, da det blev til en 2-1-sejr hjemme mod Alaves. Daniel Wass spillede fuld tid i sejren.

Efter en noget blandet sæsonstart kunne Valencia lørdag overhale en række hold i La Liga, hvis det skulle blive til tre point i hjemmekampen mod Alaves.

Daniel Wass var i startopstillingen for Valencia, og danskeren så gult allerede efter 14 minutter.

Midtvejs i første halvleg kom Valencia foran på mål af Maximiliano Gomez. Den 23-årige angriber sparkede bolden imellem benene på en Alaves-forsvarer, og så var Alaves-keeper Antonio Sivere prisgivet.

Valencia-profilen Rodrigo burde have fordoblet føringen kort før pausen, men præcisionen svigtede, så bolden strøg over mål.

I anden halvleg kom Alaves bedre med og skabte de fleste chancer, men gæsterne havde svært ved at få gjort mulighederne helt store.

Med ti minutter igen udbyggede Dani Parejo til 2-0 på straffespark, og selvom Lucas Perez reducerede i de døende minutter, hentede Valencia tre vigtige point.

Det betyder, at Wass og co. er nummer otte i La Liga med 12 point efter otte kampe. 


Af Martin Schmidt

2 kommentarer

FrækFyr17 21:08          
Maxi er et monster, må jeg gentage. Utroligt, som han i en så ung alder bare virker uimponeret og utroligt fyldig på banens sidste tredjedel. Han har potentialet til at blive klubbens største angriber siden David Villa.

Hans sidemakker Rodrigo har noget mindre tur i dén i øjeblikket. I dag fik han så en kæmpe bule over øjet efter en hovedstødsduel, men han spillede stadig videre i en time og fik endda lavet en farlig afslutning i situationen med sammenstøddet. Måske lidt uforsvarligt at lade ham spille videre, når nu han trak sig i enhver luftduel.

Kongekamp af Coquelin. Kampens spiller var alle vegne på banen og vandt utroligt mange dueller såvel langs jorden som oppe i luften. Også en meget fokuseret indsats af den anden Arsenal-eks Gabriel, der dårligt satte en markering eller aflevering forkert.

Wass er startet sæsonen stærkt og gjorde det igen i dag fint, selvom han var hæmmet af den tidlige advarsel.

Som helhed en flot kamp, hvor omstillingsspillet begynder at sidde i skabet. Men vi er stadig vor egen største fjende med enkelte store opspilsfejl og centrale boldtab. Her har Kondogbias skade måske givet Celades en øjenåbner, at han ikke skal spille kompakt og forkrampet med hele tre centrale midtbanespillere. Vi har så mange gode kantspillere, og her tillader jeg mig at medregne en igen i dag lovende Vallejo.
Joejoe2 09:26          
Savner Guedes i topform, og har været utrolig skuffet over Rodrigo. Men 3 point er 3 point, og håber vi kan kæmpe os tilbage til et CL spot.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober