LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wass og Valencia overlevede komisk selvmål

| La Liga | 4 kommentarer
Highlights: Valencia - Levante (La Liga)
Highlights: Kaptajn Parejo bankede det sidste søm i Villarreals europæiske kiste
Highlights: Kaptajn Parejo bankede det sidste søm i Villarreals europæiske kiste
Highlights: Wass-keægte dansk overtidsscoring i spansk lokaldrama
Highlights: Rayo Vallecano - Valencia (La Liga)
Wass og Valencia overlevede komisk selvmål
Foto: Getty Images

Infoboks

Valencia - Levante 3-1
La Liga
2' 1-0 Santi Mina
56' 1-1 Carlos Soler
57' 2-1 Goncalo Guedes
63' 3-1 Santi Mina
Daniel Wass fik fuld tid for Valencia, der søndag aften vandt 3-1 over Levante i La Liga og spillede sig nærmere Champions League-fodbold næste sæson.

Det var to hold, der havde hårdt brug for point i hver sin ende af tabellen, da Valencia søndag aften tog imod Levante.

Hjemmeholdet med Daniel Wass fra start indtog før kampen en sjetteplads og kunne med en sejr kravle tæt på Champions League-deltagelse i næste sæson.

Gæsterne fra Levante lå to point over nedrykningsstregen, og med en sejr ville de kunne slå et behageligt hul ned til de andre bundhold. Den mission kom dog rigtigt dårligt fra start.

Kampen var blot to minutter gammel, da Santi Mina bragte hjemmeholdet i front, da han pandede et indlæg i mål.

Selv om de to hold var lige meget på bolden i løbet af første halvleg, så var der ingen tvivl om, at værterne var bedst til at gøre brug for boldbesiddelsen.
 
Ingen af de to hold fandt dog grund til at juble mere i løbet af de første 45 minutter, men det skulle hurtigt ændre sig efter pausen.

Valencias Carlos Soler gav Levante et hjælpende lår, da et hjørnespark passerede både venner og fjender, indtil det ramte ham foran målet. Han nåede ikke at reagerede nok til at sende bolden væk, og noget komisk endte han med at score selvmål.

Hjemmeholdet havde dog ikke tid til at være nervøse, for allerede minuttet senere kom de igen i front. Soler gjorde skaden god igen, da han kombinerede fint med Goncalo Guedes på kanten af feltet, inden sidstnævnte bankede bolden i kassen.

Seks minutter senere blev det også 3-1. Santi Mina fulgte op på riposten efter en god redning, og angriberen havde ingen problemer med at sende bolden i tomt mål fra et par meters afstand.

Det blev også kampens slutresultat. Valencia har dermed tre point op til Sevilla på den Champions League-givende fjerdeplads, mens Levante fortsat har to point ned til den forkerte side af stregen.Af Jonas Sand

4 kommentarer

Tenver 00:07          
Wass på central midtbane (til højre), der må sgu da være plads til ham på landsholdet, enten på midten eller backen. ;)
Bo_Bob_Bøvsen 00:18          
Åge få nu fingeren ud og udtag manden
Siaya 09:53          
Til alle jer WASS lovers der nu skriger til himlen for at få ham på landsholdet. Hvor skulle han spille - MIDTBANEN - Hvem skulle han slå af - HØJBJERG ? ERIKSEN ? DELANEY ? Og han virker ikke som typen der har det fint med bænken.

Skal han spille højreback ? Okay jeg er ikke mega fan af DALSGAARD som viser svagheder for tiden. Vi skal have en højreback der spiller på højere niveau. Jeg håber STRYGER kommer over på højrebacken. Men vi skal have en eksplosiv type på højreback for det er det system HAREIDE spiller med. Så lad nu vær at foreslå en type som slet ikke er en mulighed.

Det var mine kloge ord for idag. Og jeg er enig. Jeg burde være landstræner
Rasbak 11:31          
Jeg er ikke fan af hverken Stryger eller Dalsgaard. Jeg synes det generelt er de to første der "falder ud" når landsholdet spiller en halv-dårlig kamp.

Jeg så frem til at Jonas Knudsen blev prøvet mere af, men han har (åbenbart) fået problemer i Ipswich og spiller pludselig ikke meget.

Knudsen i venstre og Wass i højre side backplads ville give et højt niveau.

Men under Hareide synes hverken Knudsen eller Wass at have chancen længere.
Mandag 22. april