Luk

Wass slap for sen skurkerolle i Valencia-sejr

| Champions League | 19 kommentarer

Daniel Wass begik et sent straffespark, som Ross Barkley misbrugte, da Valencia slog Chelsea 1-0 på Stamford Bridge.

På Stamford Bridge stod ikke bare en af aftenens storkampe i Champions League, men også et danskeropgør mellem Andreas Christensens Chelsea og Daniel Wass’ Valencia.

Begge mandskaber gik friskt til den på Stamford Bridge, hvor de to forsvar sjældent kunne vide sig sikre, når modstanderne gik til angreb.

Efter et kvarters tid måtte den nybagte landsholdsspiller Mason Mount lade sig udskifte for Chelsea med en skade, men uden Mount til at svinge dirigentstokken fik de alligevel sat Valencia under tryk.

En af halvlegens bedste muligheder faldt til en sprudlende Willian på nippet til pausen, da han måtte se Jasper Cillessen nappe et ellers velkvalificeret skud.

I anden halvleg var der fortsat spredte muligheder i begge ender af banen. Marcos Alonso havde et lumsk frispark, som Cillessen måtte ned til, men også Valencia viste tænder.

Efter 73 minutter kom så føringsmålet. Rodrigo løb i ryggen på Chelsea-forsvaret ved et frispark og endte med at stå helt fri til at hjælpe Dani Parejos aflevering ind bag Kepa.

Med fem minutter tilbage fik Chelsea så muligheden for at komme tilbage, da Fikayo Tomori headede bolden ind på armen af Daniel Wass i feltet. Da danskerens arm var en anelse udstrakt, blev der på opfordring fra VAR dømt straffespark.

Ross Barkley sparkede efter lidt diskussioner med holdkammeraterne, men den engelske landsholdsspiller svigtede med et forsøg, som tog overliggeren på vej over.

Daniel Wass kunne ånde lettet op, og nogle minutter senere kunne han sammen med holdkammeraterne juble over en 1-0-sejr.

Valencia indtager dermed andenpladsen i gruppe H efter sidste sæsons semifinalister Ajax, som åbnede overbevisende hjemme mod Lille.

Franskmændene blev banket 3-0 på Johan Cruyff Arena, hvor Quincy Promes prikkede hul på scoringen med en hovedstødskasse. Edson Alvarez og Nicolas Tagliafico gjorde det til 3-0 i anden halvleg.
 


Af Casper Baunsgaard

19 kommentarer

haraltidret 23:00          
Barkley er ikke og har aldrig været god nok til at spille for Chelsea.
Wise1964 23:01          
Misvisende resultat men sådan er fodbold også.
Pedro og Barkley har simpelthen ikke niveau til topfodbold, det bliver mere og mere tydeligt.

AC, Tomori, Kovacic og Willian leverede nogle gode indsatser i min optik
Hajen 23:01          
You win some you lose some. I dag var vi for uskarpe og Cillesen for dygtig.

Synd for Barkley. Eneste jeg ser vi er virkeligt ringe til i dag, er at lægge indlæg? Så ram dog jeres angriber(e)...

Værste vil være hvis Mount får en slem skade. Den så grim ud, omend det lignede overstrakte ledbånd => forstuvning.

Kom igen
Lewandowski er gud 23:02          
Alt tilbage til det normale, pl er overvurderet -:)
8letters 23:03          
Skurkerolle? Ham Arsenal-leftoveren skulle være smidt ud efter få min, men gult er vel okay, når man begår mordforsøg midt på banen.

God kamp af Tomori og Willian. Resten var ikke meget værd. Lad os håbe, at Barkley kender sin plads som fodboldspiller nu. Totalt tåbeligt at stille sit hold i denne situation grundet lav selvindsigt.
Hajen 23:03          
Så når Messi brænder straffe for Barca, så er han pludseligt ikke god nok? Alle brænder en gang imellem. Er dog enig i Pedro spiller en rigtig skidt kamp!
MVM 23:06          
Hajen

Så du sammenligner lige verdens bedste, med en middelmådige engelsk tonser? Messi havde måske også brændt, men han havde så scoret to mål inden ;-)
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober