Luk

Luk

Wass udeladt: Det var ikke en personlig straf

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Valencia 3-2
La Liga
25' 0-1 Yunus Musah
44' 0-2 Hugo Duro
64' 1-2 Matheus Cunha
90' 2-2 Ángel Correa
90' 3-2 Mario Hermoso

Valencia-ambassadør Ricardo Arias afviser, at Daniel Wass ikke var med mod Atletico Madrid som en personlig straf, da det i stedet handlede om hans helbred.

Da Valencia smed en 2-1-sejr i overtiden mod Atletico Madrid lørdag aften, var det uden Daniel Wass på hverken banen eller bænken.

Han var nemlig ikke blevet udtaget til kamptruppen, og derfor har der været spekulationer i gang vedrørende danskerens fravær, da han er rygtet på vej til Atletico Madrid.

Valencia-ambassadør Ricardo Arias afviser dog i et interview med Moviestar, at det skulle være en personlig straf, der holdt danskeren fra opgøret.

- Han er ikke blevet udeladt for at få nogen form for personlig straf. Det var forventeligt, at han ikke var med, da han lige har haft corona, så det var et sundhedsfagligt valg.

- Han har kun trænet i to dage, og når man ikke er på 100 procent, kan man ikke være med. Han er ikke blevet udeladt på grund af nogen personlig straf. Jeg tror ikke, at Atleticos interesse har noget med det at gøre, udtaler Ricardo Arias.

Det seneste nye i Daniel Wass-transfersagen er, at Valencia har udset sig Barcelonas Oscar Mingueza som erstatning for danskeren, og derfor skal den handel på plads først.

Læs mere her.


Af Raymund Nelausen
Fredag 27. maj