LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Watford fortsatte Lössl og co.'s skrækstime

| Premier League | 1 kommentar
Wolves-duo gør det igen: Jota med fornem assist til brandvarm Jimenez
Salah overgår alle legenderne - her snupper egypter vild rekord i 5-0-nedslagtning
Gåsehud: Hør reaktionen da Oxlade-Chamberlain får comeback for Liverpool
Se alle 5 mål her: Liverpool scorer efter 15,3 sekunder - og så tværer de Huddersfield ud
Salah igen! Se Liverpool-stjernen nette til 5-0 mod Huddersfield
Watford fortsatte Lössl og co.'s skrækstime
Foto: Getty Images

Jonas Lössl og Huddersfield-holdkammeraterne måtte indkassere et nyt nederlag, da holdet lørdag tabte 2-1 til Watford i Premier League.

Jonas Lössl var med fra start mellem målstængerne, da Huddersfield mod Watford skulle forsøge at finde lidt at glæde sig over midt i deres Premier League-nedrykningsærgrelse.

Lössl var eneste dansker blandt Huddersfield-træner Jan Siewerts udvalgte, da hverken Philip Billing eller Mathias Zanka Jørgensen var at finde i kamptruppen.

Den danske landsholdskeeper fik dog ikke den ideelle start på opgøret.

Efter blot fem minutters spil koksede det i Hudderfield-forsvaret. Bolden faldt ned for fødderne af Gerard Deulofeu, der dansede lidt på stedet, inden han sikkert sendte bolden i kassen ved fjerneste stolpe til en tidlig Watford-føring.

Abdoulaye Doucouré havde chancen for at fordoble føringen syv minutter senere, men Jonas Lössl sørgede for, at det forblev ved den ene scoring foreløbigt.

Med knap ti minutter tilbage var Lössl dog prisgivet, da han først reddede Doucourés forsøg fra kort afstand, men derefter ikke kunne forhindre Deulofeu i at udbygge sin måltotal for dagen til to og bringe Watford foran med 2-0.

I kampens tillægstid dukkede indskiftede Karlan Ahearne-Grant op i feltet og pyntede på resultatet, men det var ikke nok til at stoppe holdets skrækkelige stime af nederlag.

Opgøret endte 2-1 til Watford efter to Deulofeu-scoringer, og Huddersfield har således tabt de seneste syv Premier League-kampe i træk.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

SAaB 17:58          
Det var da grotesk så dårlige de har været i denne sæson. Jeg sad og tænkte på da Swindon var i premier league, men de var jo nærmest klasse i forhold til Huddersfieds pointhøst.
Lørdag 25. maj