LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Watzke: Aubameyang tilbage til Spurs-kamp

| International | 1 kommentar
Watzke: Aubameyang tilbage til Spurs-kamp
Foto: Getty Images

Infoboks

Dortmund - RB Leipzig
Bundesliga (26/08)
bet365 1,72 3,75 4,50
NordicBet 1,77 4,00 4,35
Oddset 1,75 3,95 4,20
YouBet 1,83 3,80 4,30

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Pierre-Emerick Aubameyang er tilbage i Dortmunds trup til tirsdagens Champions League-kamp mod Tottenham, fastslår direktør Hans-Joachim Watzke.

Pierre-Emerick Aubameyang var ikke med i Dortmunds 2-1-nederlag til Stuttgart fredag aften, da angriberen var blevet udeladt af truppen af disciplinære årsager.

Aubameyang er dog tilbage til tirsdagens Champions League-brag mod Tottenham, forklarer Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

- En trup er nødt til at have regler, og engang imellem må man indskærpe disse. Beslutningen er op til Peter Bosz, og han har fået støtte fra alle sider. Auba er stadig en fantastisk fyr. Han vil være tilbage som normalt på tirsdag. Men der er ikke nogen specielle regler for ham, som vi igen har set, siger Watzke til Eurosport, der ikke har tænkt sig at sælge sin topscorer til januar.

- Det handler ikke om at sælge en spiller. Det er komplet nonsens. Man man er nødt til at sanktionere nogle gange. Det er ligesom en familie, hvor man må sætte foden ned på et tidspunkt. Men han er vores spiller, og han forbliver vores spiller.

Ifølge flere tyske medier skyldes Aubameyangs udelukkelse, at han har festet lidt for massivt i landskampspausen, ligesom han uden klubbens accept har medvirket i en video-session med en freestyle-fodboldspiller på klubbens træningsanlæg.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

1 kommentar

haraltidret 15:32          
Man kan spørge sig selv hvorfor Watzke ikke bare meldte sådan ud fra start af. Tavshed fra ledelsens side i sådanne sager fører jo uundgåeligt til vilde spekulationer fra mediernes side af.
Tirsdag 21. august