Luk

Watzke om Sancho-salg: Ingen får rabatter

| Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

Fortuna Düsseldorf - Dortmund
Bundesliga (13/06)
bet365 7,50 5,25 1,36
NordicBet 7,80 5,25 1,38
Oddset 7,20 5,00 1,38
YouBet 7,25 5,10 1,38

Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke har ikke tænkt sig at give rabat på sine spillere – heller ikke Jadon Sancho, der på rygteplan menes at koste næsten en milliard kroner.

Jadon Sancho har siden sidste sæsons gennembrud i Dortmund været omdrejningspunkt for et hav af transferrygter, og ikke overraskende er det store engelske klubber, der sættes i forbindelse med ham.

På rygtebørsen siges det, at Dortmund vil have knap en milliard for 20-årige offensivspiller, der tidligere har spillet i Manchester Citys ungdomsafdeling.

Om den pris er rigtig, vides ikke, men Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke har i hvert fald ikke tænkt sig at sælge ham for en slik, hvis det skulle komme dertil.

- Jeg kan klart og tydeligt sige, at selv de meget rige klubber ikke skal komme og tro, at de kan komme og få rabatter. Vi skal ikke sælge for mindre, end spillerne er værd, siger Hans-Joachim Watzke ifølge Bild.

Han vil da også allerhelst beholde englænderen, som har været i Dortmund siden sommeren 2017.

- Allerede før coronavirussens udbrud sagde vi, at vi foretrækker, at Jadon bliver her. Men i sidste ende er man altid nødt til at respektere, hvad spilleren vil, siger Hans-Joachim Watzke.

Jadon Sancho har i denne sæson spillet 23 Bundesliga-kampe og bidraget med 14 scoringer og 23 16 oplæg.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 6. juni