Luk

Weiser reddede æren for Leverkusen

| Europa League | 0 kommentarer

I et tamt Europa League-opgør spillede Bayer Leverkusen 1-1 med Ludogorets, som forud for dagens opgør allerede havde udspillet sin chance for videre avancement. AEK Larnaca vandt overraskende med 2-1 på udebane over FC Zürich.

Mens det har haltet i Bundesligaen har Bayer Leverkusen vist flotte takter i Europa League og var således allerede videre til næste runde af den europæiske klubturnering, før Heiko Herrlich' tropper torsdag tog imod Ludogorets.
 
Tyskerne skulle derfor kun bruge de tre point fra aftenens opgør for at holde sig inde i kampen om at blive gruppevinder i duellen mod ligeledes kvalificerede FC Zürich.
 
Efter et par gode indledende minutter fra værterne gik første halvleg over til at blive en tam affære, og med gæsterne stålsatte omkring at fokusere på en solid defensiv, måtte de to hold gå til pause med 0-0.
 
Opgøret fortsatte med at være chanceforladt i anden halvleg, men efter 68 minutter kom gæsterne så pludselig foran, da Marcelinho fik listet sig igennem Leverkusen-forsvaret og lobbet Ludogorets på 1-0.

Leverkusen skulle dog nå at få reddet lidt af deres ære, da Mitchell Weiser fik scoret til slutresultatet 1-1, hvilket giver tyskerne en fordel i jagten på førstepladsen i gruppe A. 
 
I den anden kamp i gruppe A vandt AEK Larnaca nemlig med 2-1 over FC Zürich, hvilket dog ikke rykker ved at grækerne allerede har udspillet deres chance for at gå videre i Europa League. Andreas Maxsø så hele kampen fra bænken for de schweiziske værter. 
 


Af Mads Adam Wegener
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar