LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wenger efter nederlag: Historien om sæsonen

| Premier League | 3 kommentarer
Den stærkeste start-11'er af spillere under Wengers regime
Laudrup og Lars Jacobsen om Arsenal: De mangler en leder
Highlights: Arsenal videre trods russisk mandefight
Det brænder på for Arsenal! 2-0 til CSKA
Fedor Chalov sparker liv i CSKA Moskvas Europa League-drømme
Wenger efter nederlag: Historien om sæsonen
Foto: Getty Images
Arsenal-bossen Arsene Wenger var skuffet efter søndagens 2-1-nederlag til Newcastle, og han mener, at nederlaget var symptomatisk for Arsenals sæson. 

Arsenal var foran 1-0 i søndagens tidlige Premier League-kamp, men alligevel formåede 'The Gunners' ikke at holde føringen, og de indkasserede derfor et 2-1-nederlag mod Newcastle. 

Efter kampen var Arsenals franske manager, Arsene Wenger, naturligvis skuffet over resultatet, og han kalder det for historien om denne sæson for klubben.

- Det var historien om vores sæson - 70 procents boldbesiddelse, foran 1-0 og masser af chancer. Og så undrer man sig over, hvordan vi taber kampen, siger Wenger i følge BBC Sport. 

Arsenal har endnu ikke fået et eneste point på udebane i 2018 i Premier League-sammenhæng, men Wenger vil kigge fremad og forsøge at bryde den negative stime.

- Vi skal glemme kampen og fokusere på den næste. Vi er nødt til at være realistiske. Vi fik ikke point ud af kampen, selv om vi synes, at vi skulle have haft tre, siger Wenger. 

Arsenal er på sjettepladsen i Premier League, og holdet har seks point op til Chelsea - der resterer fem runder i Premier League.

Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts